Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhességi hányingerre valamil...

Terhességi hányingerre valamilyen praktika? 5 hetes vagyok még csak, de most kezdett el jönni ez a brutál hányinger

Figyelt kérdés

2023. máj. 23. 06:26
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat lányok, a napokba eleggé rossz ez a hányinger. Felerősödött, de hányni nem hányok viszont elviselelhetetlen a hányinger. Enni nem tudok. Általában estére jön rám, és vacsorázni már 2 napja nem tudok max pár szem epret vagy gyümölcsöt

Ma már napközben is jelentkezett, ebédelni nem tudtam, párizsit próbálok enni meg kekszet meg colat iszok :( de aggódok hogy milesz ha így haladok

2023. máj. 26. 11:36
 12/15 anonim ***** válasza:

Nyugi, nem lesz semmi, mivel van tartalékod. Az első trimeszterben ez normális. Esetleg a sima vajas pirítóst próbáltad?-az még egy jolly joker szokott lenni, mivel elég senleges ízű, de laktat.

Akkor van baj és kell orvoshoz menni, ha a vészes hányás jelentkezik, mikor semmi nem marad meg benned és benne van a pakliban a kiszáradás.

2023. máj. 26. 16:55
 13/15 A kérdező kommentje:
Igen a pirítós az jó volt
2023. máj. 26. 18:02
 14/15 anonim ***** válasza:
Kitartást! 11+4nél járok, most kezdett enyhülni, akad olyan nap amikor nem hányok de az étvágyam még mindig semmi. Gyümölcs lecsúszik, pirítós vagy valami extra egyszerű. Eddig 7kilót fogytam a pozi teszt óta... De nem kell aggódni, a baba felveszi azt a tápanyagot ami kell neki. Nemsokára túl leszünk rajta :)
2023. máj. 26. 18:04
 15/15 A kérdező kommentje:

Koszonom szepen!

Kitartast minden kismamanak!

2023. máj. 26. 18:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!