Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mekkora esélyem van rá hogy...

Mekkora esélyem van rá hogy egy ilyen hasmenéses hányásos vírust összeszedjek? Lehete valami baja a 14hetes babának ha valami ilyesmit összeszedek?

Figyelt kérdés
2010. okt. 10. 20:09
 1/9 anonim ***** válasza:
A baba benned van, vagy rajtad kivül? :)
2010. okt. 10. 20:16
 2/9 anonim ***** válasza:
Terhességre csak a láz a veszélyes,illetve ha már ilyen vírus,akkor a kiszáradás gondolom,szóval pótolni kellene nagyon a folyadékot,de nyugi,semmi baja nem lenne.
2010. okt. 10. 20:31
 3/9 TKI Ibolya ***** válasza:
Szia!Én 17 hetes kismama vagyok és pont most estem át egy két napos hasmenésen.Bárhol össze lehet szedni tehát az esélyed meg van rá.A babának nem lesz semmi baja azt mondta az orvosom.Diétázni kell és sok folyadékot inni.Gyógyszert nem lehet bevenni csak szén tablettát.Ja és feküdni, pihenni!
2010. okt. 10. 21:06
 4/9 anonim ***** válasza:

Több helyről megerősítettek, hogy a vírus leginkább az első három hónapban okozhat problémát. Utána nem.

El kell fogadnom a tényt, ugyanis a következőket kérdeztem, s mindenkinek egyöntetű volt a válasza: felnőtt háziorvos, gyerek háziorvos, védőnő, internetes virológus válasza, nőgyógyászom válasza és egy másik orvos válaszol szülész nőgyógyászé.

Mihamarabb erősítsd az immunrendszeredet/szervezetedet! Akár homeopátiás szerekkel (csak természetes származékok), terhes vitaminnal, napi 1 citrom levével, gyümölcsökkel, ha kell esetleg védőoltással.

2010. okt. 10. 22:22
 5/9 anonim ***** válasza:

22:22 vagyok

Van néhány vírus, ami viszont gondot jelenthet, cmv és herpesz vírus... érdemes utánaolvasni.

2010. okt. 10. 22:23
 6/9 A kérdező kommentje:
a 3éves kisfiam két napja lázas és ezért kérdeztem hogy esetleg ha el kapom akkor esetleg megint elmegy köszönöm a válaszokat.
2010. okt. 11. 07:11
 7/9 A kérdező kommentje:
bocs elírtam a főkérdésben 14hetes terhes vagyok.
2010. okt. 11. 07:12
 8/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Nyugi, nem lesz semmi gond. Sokat kell inni, ha van valami netán. De mindenképp orvoshoz menj el, ha esetleg elkapod.

2010. okt. 11. 08:52
 9/9 anonim ***** válasza:
17 hetes vagyok, épp tegnap voltam kegyetlen szarul, egész nap hánytam, ment a hasam. A babának ettől semmi baja nem lehet, ő egy kis parazita, elszívja, mi kell neki!:) Elvégre az éhező afrikai nők is valahogy megnövesztik a gyereket. Rajtam csak annyi látszik most, hogy totál eltűnt a pocakom, ugyanolyan lapos, mint a terhesség előtt.:(
2010. okt. 11. 09:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!