Napi hány perc kismama-torna javasolt?
Most keresgéltem a youtube-on,és találtam szupereket,de mind 6-9 percesek. Ez nem elég,ha mondjuk naponta egy 9 perces kismama-tornát végigcsinálok (enyhén túlsúlyos vagyok,és a súlykontroll miatt akarok egy kicsit mozogni)! Ez elég lenne ahhoz,h mondjuk ne sokat hízzak?
Ti mennyit mozogtok,és mit?
Köszi a válaszokat.
17 h km
Szia!Én Rubint Réka kismama dvd-jére tornázok már a terhesség kezdetétől.
3 részből áll, trimeszterekre lebontva. A részek 20-20 percesek, nem annyira az izzasztásról szólnak, inkább a megmozgatásról.
Az elején még kevésnek tűnt a 20 perc, de mostanában léptem be a 7. hónapba és most már pont elég ennyi mozgás.
Egyébként pedig szerintem az a fontos, hogy ne lustulj el és minden testrészed át legyen mozgatva naponta egy kicsit, mert a szülés bizony nem egy gyaloggalopp.
Szép babavárást! :-)
Én is rékáztam, napi 20 perc + kis súlyzózás vagy ellipszis tréner.
6 perc torna pont semmire nem jó. Minimum 20 perc kell, de inkább 30.
És persze az sem mindegy, hogy mennyi esik jól, mert hiába kell a 30 perc, ha nem esik jól.
Figyeld magadat, ha jól esik ez a 9 perces torna, akkor csináld meg egymás után többször, vagy a gyakorlatokból csinálj többet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!