Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ki hogy élte meg ezt az idő...

Ki hogy élte meg ezt az idő szakot?

Figyelt kérdés
Én most vagyok 11 hetes kismama. Ugye nem nől még a hasam és nem is érzek különösebb jelét hogy terhes lennék. Nincs hány inger, szag érzékenység semmi. Tudom sokan mondták h ennek örüljek. Örülök is! De annyira szeretném érezni a jelenlétét, sokszor ideges is vagyok h minden rendben van e. Ezt hogy lehet türelmesebben túl élni míg nem érzem vagy làtom a hasamon a fejlődést?
2023. máj. 14. 20:26
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Sehogy. Kb keresel valami jó sorozatot és azzal eltereled a figyelmedet :D
2023. máj. 14. 20:28
 2/11 anonim ***** válasza:
90%
En a babakelengyet nezegettem, meg a nevvalasztassal is elvoltam.
2023. máj. 14. 20:34
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Tudom, hogy most nem ugy erzed, de kettot pislogsz es mar meg is szuletett.

Aztan meg kettot es mar iskolaba megy.

Nagyon gyorsan telik az ido.

Egyebkent meg vegyel egy szivhangfigyelot ha nagyon rettegsz, aztan hallgass ra neha.

2023. máj. 14. 20:38
 4/11 A kérdező kommentje:
Igen van szív hang figyelőm de még nem hallani vele
2023. máj. 14. 20:49
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Igazából most vagy időben ahhoz, hogy tájékozódj. Nem olyasmiről, hogy mekkora harisnya kell majd a babára, hanem a fontosabb dolgokról. A szülés körülményeiben nagyon sok mindent meg lehet választani, ha valaki képben van, és tudja, mi hogy működik. Én ilyesmikkel kötném le magam.
2023. máj. 14. 20:55
 6/11 A kérdező kommentje:
Igen! Már gondoltam akár könyvre vagy youtube csatornára h felkészüljek akár a fürdetéssel, hozzá táplálással kapcsolatban stb. Dolgozom is még, meg fogok sokáig. ( nem meg terhelő munkám van) de így is majdnem mindig rá gondolok h bárcsak érezném már. Nem hisztisnek akarok tűnni, csak első baba nagyon izgatott vagyok.
2023. máj. 14. 21:07
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Ezt én is éreztem az elején, alig vàrtam hogy érezzem a mocorgását. Ne aggódj, eljön nemsokára az az idő is. 🥰

Addig tényleg hasznos lehet, ha tájékozódsz a témában, olvasgatsz, keresel ilyen videókat.

Nemsokára úgyis mész az első genetikai UH-ra, utána meg mindig lesz valami. 😉

2023. máj. 14. 21:28
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Ezzel szerintem mindenki így van, főleg az első babánál :)

Nekem mondjuk elég hamar kezdődött a pocakosodás, viszont az elől fekvő lepény miatt nagyon soká kezdtem érezni a baba mozgását. 20. hetesen már nagyon terhesnek látszottam, de én nem nagyon éreztem belőle a hasamon kívül szinte semmit.

Addig kb. ultrahangtól ultrahangig csak vánszorgott az idő, de hidd el, gyorsan eltelik ez a bizonytalan idősza. :)

Én babonából a kelengyével sem foglalkoztam még ilyen korán, felkészülős videókkal sem akartam stresszelni magam akkor még (végül 3 héttel hamarabb szültem, szóval teljesen kimaradt az ilyesmi 😀), maradt az, hogy próbáltam kizárni a gondolataimból az aggódást, ha rámtört :)

Boldog babavárást!

2023. máj. 14. 22:19
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Foglald el magad, és maradj nyugodt. Én horgolni tanultam meg. A kisfiamnak horgoltam takarót plüss nyuszit, pulcsit, zoknit. Amit még tehetsz az az hogy felkészülsz agyilag a szülésre. Én nem tettem, hát bánom... sokkal könnyebb lett volna ha időben felkészülök rá. Illetve annak nézz utána mit KELL megvenni a babának. Olvasgass tapasztalatokat. Én egy csomó mindent megvettem ami nem kellett volna.... nem is tudom mennyi mindent nem használt a gyerek.
2023. máj. 14. 22:56
 10/11 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Szerintem is a figyelem elterelés a legjobb.

2023. máj. 15. 06:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!