Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szombathelyen ki csinál...

Szombathelyen ki csinál genetikai vizsgálatot?

Figyelt kérdés
Bencsiknél voltam az elsőn de pont szabin lesz amikor menni kéne így nem tudott időpontot adni. Győr van még de ha lenne rá lehetőség inkább szombathelyre mennék mert az közelebb van.

2023. máj. 13. 09:22
 1/8 anonim ***** válasza:

Megnéztem a szombathelyi facebook csoportban, kiket ajánlanak, mert ott volt nemrég kérdés ugyanez.

Szombathelyen a Nedeczky és a Leiner doktor úr csinál magánrendelésen genetikait.

Sopronban egy Dr. Bikkes József nevű orvost ajánlanak többen.

Zalaegerszegen a Platán manánklinika, az Integrity manánklinika, esetleg a Léda Medical Center.

Mindkét város közelebb van, mint Győr.

2023. máj. 13. 10:29
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm, és a férj bemehet mindenhol? Hétfőn telefonálok egyet.
2023. máj. 13. 10:46
 3/8 anonim ***** válasza:

A Nedeczky doktor urat dicsérik nagyon. Illetve én a Németh Leventéhez jártam, én teljesen meg vagyok vele elégedve. Részletes, barátságos. Úgy hallottam mások is megvannak vele elégedve.

Viszont a 12. Hetin Zalaegerszegre tudtam csak menni az integritibe mentem. Dr Kovács Lajosnál voltam. Rettenet alapos volt. Mindent elmagyarázott mi merre meddig, mi mit jelent. Én őket tudom ajánlani.

2023. máj. 13. 12:35
 4/8 anonim ***** válasza:
A Németh doktornál nem tudom hogy be lehet e menni oda nem tudott velem jönni a párom emiatt nem is lett kérdezve. Viszont Egerszegen az integritybe be lehet menni az apukának is.
2023. máj. 13. 12:36
 5/8 anonim ***** válasza:

#3 Én is Németh Leventéhez jártam terhesgondozásra, de ő nem csinál genetikai uh-t, javaslatára 12 és 20 hetes genetikaira Bencsikhez mentem.

1. válaszadó voltam.

2023. máj. 13. 18:01
 6/8 anonim ***** válasza:
5, igaz én sem nála voltam mert én is így emlékeztem, de a Facebookon van olyan hogy genetikai uh vizsgálat a szolgáltatásoknál. Szerintem csak kombináltat nem csinál.
2023. máj. 13. 19:32
 7/8 anonim ***** válasza:

Nem csinál genetikait, 20 hetesre is a Bencsikhez küldött engem.

2023. máj. 13. 19:54
 8/8 anonim ***** válasza:
Akkor nem értem miért van az oldalán🤷🏼‍♀️
2023. máj. 13. 20:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!