14 hetesen crl 89mm és 91 gramm nem sok? A doki annyit mondott most még ilyenek....
Figyelt kérdés
2023. máj. 9. 16:04
2/9 A kérdező kommentje:
Nem tudom.
2023. máj. 9. 16:54
3/9 anonim válasza:
Elvileg a gép kikalkulálja a lemért adatokból. Csonthossz, haskörtérfogat...stb.
4/9 anonim válasza:
Nekem 12+4 naposan volt a genetikai,akkor volt CRL 60 mm és a súly 56 g. Biztosan mondta volna az orvos,ha gond van.
5/9 anonim válasza:
Nekem ilyet sose mondanak, hogy hány gramm lehet :( (1es vagyok) ti magánba jártok?
15hkm
6/9 anonim válasza:
4# vagyok. Ezt nekem sztk-ban mérték, utána jártam magánba,ott is mondták a súlyt. De egyébként csak becsült súly,sokan mondják a végén is,hogy teljesen mást mértek,mint ami volt. Nekem igazából bejött, császár előtt mérték és 10 gr különbség volt a becsült és a rendes súly között.
8/9 anonim válasza:
Fogalmam nincs :D gondoltam, hogy csak tippelni lehet
9/9 A kérdező kommentje:
En maszekba járok. Amúgy igen lehet a mért adatok alapján. Mert mindig utána mondja. Aztán kérdezem és mekkora? És mondja mindjárt azt is nézi.. úgy összesen az ülő magasság
2023. máj. 9. 21:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!