35 hetes kismama vagyok, az átlag vérnyomásom 140/80 a terhességem alatt! A napokban 152/98,155/105 és 157/104 körülieket mértem a nap minden szakában. Mire számíthatok?
gondolom nem akarják hogy megpattanjon az agyadban egy ér, magas vérnyomásnál előfordulhat sajnos.
Amúgy ezt én is megfigyeltem, hogy felkelés után mindig magasabb a vérnyomásom.
DE!!
Az első babámnál volt magas a vérnyomásom, mert nagyon sokat pihentem, sokat voltam otthon, sokat feküdtem, minden délután aludtam, stb., stb.
A második babánál (most vagyok vele 35 hetes terhes) a legmagasabb vérnyomás amit eddig mértem: 139/85 volt!! Nem szedek semmit, teljesen jó a vérnyomásom. És tudod miért? Mert nincs időm punnyadni a nagyobbik babám mellett!! Biztos vagyok benne, hogy aktívabb életmóddal csökkenthető a vérnyomás is. Próbáld ki esetleg.
Hogy vagy Kedves Kérdező?Vérnyomásod, helyrejött?
Egyik előző válaszolód.
Az még jó, sok sikert a továbbiakra, és csak nyugi, jajj ha én megint kismama lehetnék!!!
Szép szülést, és ha lesz időd, írd meg majd hogy zajlott!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!