Terhesen milyen joghurtot ehetek, amiben nincs cukor?
Figyelt kérdés
Kb mindenben cukrot látok, az Activia is tiszta cukros.
A natúr joghurtot sajnos képtelen vagyok megenni, rosszul vagyok az ízétől.
Kérlek, írjatok olyan joghurtot, ami finom és nem cukrozott.
Köszönöm! :)
2023. ápr. 26. 20:27
2/8 anonim válasza:
Jogobella 0%
Van benne cukor, de elvileg természetes gyümölcscukor és nem hozzáadott fehér cukor.
3/8 anonim válasza:
Natúr joghurtba teszel gyümölcsöt? Az ízesített mind cukros, vagy édesítőszeres lesz.
4/8 anonim válasza:
Én a natúr joghurtba keverek erdei gyümölcsöt és egy pici folyékony édesítőszert. Esetleg próbáld ki így.
5/8 anonim válasza:
A Lidlnek van proteines gyümölcsjoghurtja, de elég drága.
Én gyümölcs+natúr joghurtot (édesítőszerrel) ajánlom.
Esetleg ha a sima natúr joghurt annyira nem jön be, próbáld ki a görög joghurtot, az krémesebb.
6/8 anonim válasza:
Ha a cukorszint miatt kérdezed, akkor a gyümölcsöknél nekem a nektarin volt, ami terhesség alatt nem emelte a cukrom. Pl. a cseresznyéből 3-4 szem és máris magas volt. Tehát ha a joghurtba gyümölcsöt szeretnél tenni, előtte jó, ha ellenőrzöd, melyik nem emeli meg a cukorszinted.
7/8 anonim válasza:
Sparba is van 0%os joghurt az nagyon fini,meg a jogobella.0%
Jogobella cukormentes is van az nagyon rossz sztem :)de a 0%osa finom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!