Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ez terhes has vagy zsíros has?

Ez terhes has vagy zsíros has?

Figyelt kérdés

[link]

Az a tapasz azért van ott mert a piercing bele akad mindenbe, nemsoká kiveszem

2023. ápr. 26. 20:11
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
Ne haragudj, de 55 kilosan szules utan vekonyabb vagyok,semmi hasam nincs.😂😂😂
2023. ápr. 27. 19:53
 22/29 A kérdező kommentje:
Annyi vagyok pedig. Leginkabb a hasamra hizok. Nem kéne bántani egyébként. Lehet pcos gyanús vagyok. Máshol vekony vagyok, csak a hasam ilyen.
2023. ápr. 27. 19:57
 23/29 anonim ***** válasza:
50%
Senki nem bántana ha nem villogtatnád a melleid is így egyértelmű hogy csak mutogatod magad.
2023. ápr. 27. 19:59
 24/29 anonim ***** válasza:
50%
Ha kirakod a hasad meg a nelled fogadd a kritikat...nem bant senki,te kerdezted zsir-e vagy terhesseg(raadasul nen is vagy terhes)
2023. ápr. 27. 20:00
 25/29 anonim ***** válasza:

Anyukam,azt irtad nekem uzenetben,hogy 1 honapos kep...ahogy ott is kerdeztem minek raktad most fel?

Irtad,nem felvagasbol tetted fel...elhiszem,es nekem teljesen mindegy hany kilo vagy,mondom meg egyszer...

2023. ápr. 27. 20:08
 26/29 A kérdező kommentje:

Amit küldtem az az 1 hónapos kép.

Nem az ami a kérdésnél van. Csak mindenki írja hogy biztos nem lehetek 50 kiló, pedig annyi vagyok. De persze privátban jön a sok oltogatás hogy te disznó, meg műtessem meg a mellem. A kérdés sem az volt, de mindegy. Felfogtam, zsíros a hasam, edzenem kéne. De annyira ne menjünk le egy szint alá hogy prívatban bántsuk a másikat.

2023. ápr. 27. 20:12
 27/29 anonim ***** válasza:

Em nem irtam neked banto uzit..te irtal eloszor nekem.

25

2023. ápr. 27. 20:14
 28/29 anonim ***** válasza:
Szerintem ne baszd tönkre az önbecsülésed és ne nézegesd ezt a kérdést. Ha nincs pozitív teszt nem vagy terhes ha azt gondolod az vagy tesztelj. Az első jópár hétben nem látszik a terhesség amúgy. Az meg hogy van egy kis hasad nem bűn csak én a helyedben nem tennék ki ilyen egyértelmű kérdést.
2023. ápr. 27. 20:14
 29/29 anonim ***** válasza:

Én 66 kg-osan ( màr terhesen)

60 kg-mal puhosabb hasam volt..

[link]

2023. ápr. 28. 12:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!