Elvetéltem. Kitisztulok/kitisztultam magamtól, vagy kell műtéti beavatkozás?
Én voltam aki dec. 31-én elvetélt.
Csütörtökön voltam dokinál, aki azt mondta, hogy nem lát már magzati részeket, csak egy 5 mm-es méhnyálkadarabot, aminek még távoznia kell. Látta hogy nem akarom a műtétet. Azt mondta hazamehetek,de ha felmegy a hőm 37,5 felé a kórház. És akkor is ha vérzem hétfőn. Felírt Ergam cseppet.
A kérdés az, hogy kitisztulhattam-e? Ma reggel hónaljban 36,2 volt a hőm, amúgy napközben 36,9-37,1 között ingadozik. A vérzésem napról napra csökken. Ma reggelre semmi sem volt, délelőtt sem. Délután viszont ismét vérzem, közepesen. Tegnap mintha kijött volna egy nagyobb darab, és most délután nagyon pici alvadt darabok(gondolom az 5 mm-es nyálkarétegből).
Okozhatja a vérzést az ERGAM csepp?
Szerintem azért már rosszul kellene lennem, ha valami gond lenne, vagy mi a véleményetek? Ma már csak 1 betét kellett, tegnap még 3, előtte 5-6.
Szeretném megúszni a műtétet.
Teljesen jól vagyok, max görcsölök a csepptől, de azt sem nagyon.
Én ezt mindenképp az orvosra bíznám, és inkább legyen műtét, int hogy valami elfertőződjön vagy gond legyen.
Menj el, az orvos majd megvizsgál, biztos nem fogja feleslegesen ajánlani a műtétet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!