Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Elvetéltem. Kitisztulok/kitisz...

Elvetéltem. Kitisztulok/kitisztultam magamtól, vagy kell műtéti beavatkozás?

Figyelt kérdés

Én voltam aki dec. 31-én elvetélt.

Csütörtökön voltam dokinál, aki azt mondta, hogy nem lát már magzati részeket, csak egy 5 mm-es méhnyálkadarabot, aminek még távoznia kell. Látta hogy nem akarom a műtétet. Azt mondta hazamehetek,de ha felmegy a hőm 37,5 felé a kórház. És akkor is ha vérzem hétfőn. Felírt Ergam cseppet.

A kérdés az, hogy kitisztulhattam-e? Ma reggel hónaljban 36,2 volt a hőm, amúgy napközben 36,9-37,1 között ingadozik. A vérzésem napról napra csökken. Ma reggelre semmi sem volt, délelőtt sem. Délután viszont ismét vérzem, közepesen. Tegnap mintha kijött volna egy nagyobb darab, és most délután nagyon pici alvadt darabok(gondolom az 5 mm-es nyálkarétegből).

Okozhatja a vérzést az ERGAM csepp?

Szerintem azért már rosszul kellene lennem, ha valami gond lenne, vagy mi a véleményetek? Ma már csak 1 betét kellett, tegnap még 3, előtte 5-6.

Szeretném megúszni a műtétet.

Teljesen jól vagyok, max görcsölök a csepptől, de azt sem nagyon.

2008. jan. 5. 18:39
 1/4 anonim ***** válasza:

Én ezt mindenképp az orvosra bíznám, és inkább legyen műtét, int hogy valami elfertőződjön vagy gond legyen.

Menj el, az orvos majd megvizsgál, biztos nem fogja feleslegesen ajánlani a műtétet.

2008. jan. 5. 19:40
 2/4 anonim ***** válasza:
Nagyon kicsi az esélye annak hogy műteni kell, de tényleg menj inkább vissza és nézesd meg mégegyszer, ne hogy baj legyen
2008. jan. 5. 19:44
 3/4 anonim ***** válasza:
Szerintem ezt nem az onlinon levőknek kell megítélni.Mindenki fél a műtétektől,de ha akarsz másik babát egészségesen és ha kell a műtét ne halogasd.Hallgass a dokira ő biztos nem fog olyat mondani ami egyébként felesleges.Ne félj és drukkolok,hogy hamar rendbe gyere és újra lehessen babád.
2008. jan. 5. 19:57
 4/4 anonim ***** válasza:
Az Ergam csepp méhösszehúzódásokat csinál,és helyreállít.Okozhatja kis mértékben.Én mképp visszamennék a Dottore-hoz,mert lehet hogy bent maradt még darabocska,ami ugyan nem fertőz meg,de a köv.magzat nem tud beágyazódni miatta.Sztem megér még egy UH-t,de ezt az orvos döntse el,ha nem vagy megelégedve a válaszával,akkor keress fel egy másikat,ő mit mondd.Nekem a 2.babát nem kellett kaparni,szerencsém volt a szerencsétlenségben.Fel a fejjel,gyászolj majd lépj tovább.Szorítok!
2008. jan. 10. 20:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!