Lehetséges hogy 6 hét körüli terheséget nem tud meg állapítani a nőgyógyász?
Utolsó menstruáció napjától jelenleg 6 hetes 1 napos lehetek.
A kisfiamnál 6 hetes és 4 napos voltam mikor a nőgyógyász érezte a terhességet és a papíron is rá volt írva hogy terhesség bizonyított.
Lehetséges hogy ciszta? Vagy terhesség csak a doktornő bamba volt? Vagy még 6 hétnél is koraibb lenne a baba?
A kontrollon még érhet meglepetés talán. Bár hat hetes várandósság esetén már szokott szívhang is lenni.
Biztos a 6 hét?
Úgy számoltam lehet az kevesebb is de menszesz végétől számolva azért durva lenne ha 2 hetes vagy a körüli lenne.
Olyan 3 héttel ez előtt teszteltem pozitívat de már az előtt volt hogy hányingerem volt sokszor. Most este el kezdet enyhe fájdalom a hasam alján nem tudom mitől lehet.
Hát készülj fel hogy ez vetélés lesz. Az hogy nem szabályos a petezsák se túl jó és a bevérzések sem. A szikhólyag és embrio hiány meg pláne
Ha három hete már pozi teszted volt plusz még tegyünk hozzá a legjobb esetben is 8 napot akkor kb 28 napja volt ovud.ha utána nézzel ovutol számítva 24-25nappql már pulzálásnak kell lennie. És itt most már nem játszik hogy biztos késöbb volt ovud.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!