Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Normális, hogy evés után 20...

Normális, hogy evés után 20 perccel megint rosszul vagyok és éhségérzetem van?

Figyelt kérdés

8+3 hetes vagyok.

Émelygés, fáradtság a tüneteim.

Emellett ilyen kínzó éhségérzetem van (fáj a gyomrom kb), de ha eszem, utána rá 20-25 percre megint rosszul vagyok, émelygek és éhes vagyok..

Figyelek rá, hogy mit eszem, tehát nem a tápanyag bevitel a gond vagy hogy gyors felszívódású ételeket fogyasztanék.

Más is volt így ezzel?

Elmúlik?

Kb hanyadik hétre, 12?

2023. ápr. 15. 17:44
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Terhesen? Viccelsz? Minden normális. :D Kitartás, általában a második trimre enyhülnek ezek a marhaságok.
2023. ápr. 15. 17:50
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Én is kB itt járok és én is eszek-alszok módban vagyok.

Ha éhes vagyok jön a hányinger és ennem kell, de azonnal.

Nekem szerencsém van, mert alapból vékony testalkat vagyok, bőven rámfér, hogy esetleg hízzak, de aki úgy kezd, hogy már kezdéskor csúnyán néz rá az orvos, hogy fogyni kéne azok nem tudom ezt hogy viselik... Vagy lehet nekik nincs is ilyen farkaséhségük...

2023. ápr. 15. 18:41
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
8 hetes vagyok, és pont ugyan így érzem magam, mintha rólam írtad volna 😩 nálam ez már két hete így megy, minden nap szinte rosszabb. Remélem hamarosan elmúlik. Te hánytál is, vagy csak hányinger?
2023. ápr. 15. 18:57
 4/7 A kérdező kommentje:

Szerencsére csak hányinger.

Nekem is kb 2 hete tart.

2023. ápr. 15. 18:59
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Remélem nem rosszabb, eddig nekem is csak hányinger de már előre fèlek. Utolsó voltam :)
2023. ápr. 15. 19:06
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

*nem lesz rosszabb

Bocsi, elírtam 🙈

2023. ápr. 15. 19:06
 7/7 anonim ***** válasza:
Teljesen normális. Nálam is így volt. Meg kell találni azt a pár ételt ami hányinger nélkül lemegy. Ebből tarts magadnál mindig, és csipegesd rendszeresen. Nálam ez a hideg banán és az áfonya volt, meg a margarinos kifli. A 8-11. hét között semmi mást nem tudtam lenyelni, már attól rosszul lettem ha kinyitottam a hűtőt és megláttam valami mást, vagy megéreztem a szagát.
2023. ápr. 15. 22:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!