Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Vesefájás terhesen?

Vesefájás terhesen?

Figyelt kérdés
Ha megnyomkodom a bal oldalon lévő vesém, érzem hogy fáj. 35 hetes vagyok, ez mennyire baj? :// nem állandóan fáj amikor megnyomkodom de néhanapján igen, például ma is..

2023. ápr. 12. 14:55
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
6 nap múlva kell UH-ra mennem, várjak addig? Ott is esetleg majd megemlíthetem hogy mi a gondom.. a nőgyógyászom jelenleg szabadságon van sajnos
2023. ápr. 12. 15:32
 12/15 anonim ***** válasza:
53%

Hát hamost még nem fáj annyira, akkor lehet, hogy most kellene dokihoz menni, és akkor meg kórház nélkül is meg lehetne oldani.

De persze ha neked a koraszülés is belefér, akkor várj.

2023. ápr. 12. 15:49
 13/15 anonim ***** válasza:
56%

Hát ha attól félsz, hogy kórházba kerülsz, akkor ne is foglalkozz vele. Akkor minden rendben van, csak lesz valami komolyabb bajotok.

Ok nélkül nem fektetnek kórházba, ha befektetnek akkor pedig komoly dolog. Én nem venném félvállról. Azt a gyereket fel is kell nevelni, nem csak kihordani.

2023. ápr. 12. 21:51
 14/15 anonim ***** válasza:

Régebben voltam terhes, de az első terhességem alatt fájt, -tényleg ütögették néha a vizsgálatokon-, és kiderült, hogy vesemedence gyulladásom van. Onnantól kezdve veszélyeztetettet terhes lettem.

Mindenképp nézesd meg.

2023. ápr. 15. 01:14
 15/15 anonim ***** válasza:
*veszélyeztetett
2023. ápr. 15. 01:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!