Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Egész éjszaka nem aludtam azt...

Egész éjszaka nem aludtam azt néztem mozog-e a baba de semmi pedig tegnap este mozgot miért van ez? Egyszerüen le kell irnom ami bánt. Mit kell tennem, hogy felkeljen a baba?

Figyelt kérdés
Tegnap este neteztem és találtam egy olyan oldalt ahol az anyukák azt mesélik ki hogy veszitette el a magzatot.az egyiknél 5-hónaposan derült ki,hogy a babának nincs meg az egyik keze!és más baja is volt.meg STB.??????????akkor azon agodtam,hogy remélem meg van mindene 14-héten kellett mennem uh-ra de ott minden jóvolt.de aztán bebeszéltem magamnak,hogy a 18-hétig valami történik.megfogattam,hogy soha többet ilyen oldalt nem nézek.Mivel kelthetem fel a babám?????????
2008. dec. 29. 06:23
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
ez a legrosszabb amit tehettél!nem tudtad,hogy terhesen IILOS ilyen rémtörténeteket olvasni?biztosan felesleges aggódnod,próbálj meg erősen arra gondolni,hogy minden rendben van.állítólag a csoki hatásos,mi még nem mozgunk,ezért nem tudok érdemben beszélni róla.
2008. dec. 29. 07:06
 2/9 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszokat.menyi csokit kell megennem??????????most készülödök megyek a 16-heti vizsgálatokra.szisztok
2008. dec. 29. 07:12
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Szia. Mintha magamat olvasnám, mikor még a babát vártam. Tele voltam ilyen félelmekkel, és én is sok rémtörténetet olvastam, ha akartam, ha nem állandóan ilyenekbe botlottam. Nekem a hideg cola vált be ha meg akartam kicsit mozgatni. Próbáld elkerülni, ha lehet az ilyen cikkeket. Én egészen addig rettegtem, hogy elhal a babám, vagy nem lesz egészséges, amíg meg nem született. Minden jót! 3 hetes egészséges kisfiú anyukája.
2008. dec. 29. 08:00
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Sokat alszanak legalább 80-90%-át a a napnak. Nekem valaki azt mondta, hogy próbáljak kicsit úgy gondolkodni, hogy Ő most éli a saját életét oda bent,és Én is ezt tegyem. Nekem van amikor egész nap nem érzem, de este olyan buli van, viszont mivel egész nap mozgok elringatom Őt és jót alszik. Muszáj pozitívan gondolkodni!
2008. dec. 29. 09:31
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Mivel keltheted fel a babàdat?

Jéghideg folyadék(Nàlam Cola )

Csoki,

de nem kell keltegetned,a babànak szüksége van alvàsra is!

Hidd el semmi baj!

Nekem 20. hetesen nem mozdult,nem éreztem 3 napja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!¨¨¨

Csak sirtam,sirtam,amikor dokihoz mentem,beindult a pici:)

-Én is elolvasok mindent ami terhességröl szol negativat,pozitivat egyarànt,mert ebben az idöszakban érdekel,mi hogyan stb.

Én is mindig rémülök,hogy mi van ha...

De nem szabad sokkot kapni.

Igenis nézhetsz ilyen oldalakat,hisz ezeket màs anyàk sajnos àtélték,éàs érdemes elolvasni.

De nem szabad a örténet elolvasàsàt a babàd dolgaival összefüggésbe hozni.

A babàd alszik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!¨¨

Vagy sok a helye,és most azon a részen van,ahol te kevésbé érzed!

Nyugi!

Pihenj,sokat,és ne ijjedezz!

Majd ird meg,hogy mikor mozdult meg a pici!

Minden jot!

2008. dec. 29. 09:36
 6/9 A kérdező kommentje:
Nagyon nagyon szépen köszönöm ezeket a megnyugtató sorokat.Nagyon jól esik és már nem parázok.egyébként 16-hetes vagyok szombaton este mozgott és azota semmi.majd kiprobálom a hideg folyadékokat.reggel ettem egy kis csokit de semmi nem történt.akkor a hideg??????????
2008. dec. 29. 10:57
 7/9 anonim ***** válasza:
szia!Én gyakran csinálom,hogy hanyatt fekszem és nézem a hasam,mert van,hogy látom,hogy mozog,de meg se érzem,pedig már 37.hetes vagyok!
2008. dec. 29. 12:58
 8/9 anonim ***** válasza:
Én is 16 hetes vagyok,ilyenkor még nem lehet mindig érezni őt,csak néha-néha.Nekem már ő lesz a 4. gyerkőcöm,de még mindig parázok,ha egy napig nem érzem őt,pedig tudom,hogy ez ennyi idős terhesen teljesen normális.Lesz idő,amikor majd aludni sem fogunk tudni,annyit mocorog és rugdos a pocaklakónk!Fel a fejjel,minden rendben van!
2008. dec. 29. 13:20
 9/9 anonim ***** válasza:

Nekem még 18 hetesen is azt mondta az orvos, hogy nem kell érezzem minden nap, úgyhogy neked semmi okod az aggodalomra. Lehet egyébként, hogy nem is alszik, de olyan helyen van, ahol éppen nem érzed.

Azt javaslom, kikapcsolódásképpen kezd bele valami olyan tevékenységbe, ami nem a terhességgel kapcsolatos, és nagy koncentrációt igényel. Ez majd kiszellőzteti az agyadat, és meglátod, utána már nem látod olyan sötéten a helyzetet!

Üdv. 33 hetes

2008. dec. 29. 14:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!