Egész éjszaka nem aludtam azt néztem mozog-e a baba de semmi pedig tegnap este mozgot miért van ez? Egyszerüen le kell irnom ami bánt. Mit kell tennem, hogy felkeljen a baba?
Mivel keltheted fel a babàdat?
Jéghideg folyadék(Nàlam Cola )
Csoki,
de nem kell keltegetned,a babànak szüksége van alvàsra is!
Hidd el semmi baj!
Nekem 20. hetesen nem mozdult,nem éreztem 3 napja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!¨¨¨
Csak sirtam,sirtam,amikor dokihoz mentem,beindult a pici:)
-Én is elolvasok mindent ami terhességröl szol negativat,pozitivat egyarànt,mert ebben az idöszakban érdekel,mi hogyan stb.
Én is mindig rémülök,hogy mi van ha...
De nem szabad sokkot kapni.
Igenis nézhetsz ilyen oldalakat,hisz ezeket màs anyàk sajnos àtélték,éàs érdemes elolvasni.
De nem szabad a örténet elolvasàsàt a babàd dolgaival összefüggésbe hozni.
A babàd alszik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!¨¨
Vagy sok a helye,és most azon a részen van,ahol te kevésbé érzed!
Nyugi!
Pihenj,sokat,és ne ijjedezz!
Majd ird meg,hogy mikor mozdult meg a pici!
Minden jot!
Nekem még 18 hetesen is azt mondta az orvos, hogy nem kell érezzem minden nap, úgyhogy neked semmi okod az aggodalomra. Lehet egyébként, hogy nem is alszik, de olyan helyen van, ahol éppen nem érzed.
Azt javaslom, kikapcsolódásképpen kezd bele valami olyan tevékenységbe, ami nem a terhességgel kapcsolatos, és nagy koncentrációt igényel. Ez majd kiszellőzteti az agyadat, és meglátod, utána már nem látod olyan sötéten a helyzetet!
Üdv. 33 hetes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!