Barnàzás az első trimeszterben? Annyira izgulok!
Egyáltalán nem biztos, hogy a vetélés jele. De ha az is, annál többet nem tudsz tenni, hogy szeded a progeszteront és pihensz.
Ha vetélés, akkor átvált élénkpiros vérzésbe, amit erős görcsök kísérnek. Ez esetben is csak akkor kell kórházban bent feküdni, ha nagyon erős a vérzés és nagyon nagy fájdalmaid vannak. Illetve, ha nem ürül ki teljesen akkor művi befejezés... de arra ezen a héten màr tuti nem kerülne sor. Időt szoktak hagyni.
Viszont, ha épp vetélsz akkor nem biztos hogy lélekben illetve fizikálisan olyan állapotban leszel, hogy megüld a lakodalmadat.
Próbálj minél többet pihenni. Egyáltalán nem biztos, hogy nagy a gond!!
Kitartás!
Azoknak, akiknek bármilyen barnás -pirosas enyhe folyásuk van (sokan vannak!) csak kis része vetél is el. Többnyire megtalált ok nélkül fordul elő, és nagyrészt ártalmatlan!
Ne izgulj, progeszteron megy, ennél többet nem tehetsz.
Kerek 6 hetesen kezdtem barnázni.
Pont aznap mentem orvoshoz.
Kaptam progi kúpot, ennek ellenére még 1 hétig barnáztam.
Aztán 11. héten még 2 napig.
Az oka sose derült ki.
Most 23 hetes probléma mentes terhességem van.
Amíg nem görcsölsz és vérzel erősen, addig próbálj megnyugodni, bár tudom nagyon nehéz.
Kitartást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!