Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 11 hetes terhes vagyok és az...

11 hetes terhes vagyok és az elöbb a 17 hós kisfiam a pelenkázón középen hasba rúgott. Lehet valami baja a babámnak?

Figyelt kérdés
Figyeljek valamire ha igen mire? A lábait felhúzta majd kinyújtotta erőböl, így történt. :(
2010. okt. 8. 15:57
 1/5 anonim ***** válasza:

Ha nem volt vér, vagy nem görcsöltél, akkor reméljük nincs semmi baja!

VÉdi őt a magzatvíz is. Mennyi idős terhes vagy?

2010. okt. 8. 15:59
 2/5 anonim ***** válasza:

Ja már látom 11hetes, bocsi elkerülte a figyelmemet!

Szerintem nincs semmi ilyen idősen!

De ha izgulsz, menj el egy uhra ahol megnyugtatnak!

2010. okt. 8. 16:01
 3/5 anonim ***** válasza:

11 hetes, ezzel kezdte

én mindig a földön pelenkáztam a "nagyot", így nem tud megrúgni. Erre figyelj. Ha most nem görcsölsz, nem vérzel, akkor nincs gond. Én képtelen voltam a lábát eredményesen lefogni, ahhoz meg még pici volt ,hogy megértse, miért nem rúgkapálhat. Neked is a földön pelenkázást ajánlom.

2010. okt. 8. 16:01
 4/5 A kérdező kommentje:

köszi. Nem görcsölök és remélem vér sem lesz.

Megijedtem.:(

2010. okt. 8. 16:03
 5/5 anonim ***** válasza:

Én a múlkor a traktorunknak az első lépcsőfokáról estem le, a teljes súlyommal seggre ültem, hát azt hittem,h kiesett belőlem a babám, 2-3 percig nem bírtam megmozdulni. Hát neki nem lett semmi baja, azóta is sokat mozog, csak a fenekem, a derekam szakadt szét. Tiszta lila, csúnyácska.Ne aggódj, szerintem sem lesz semmi baja. Lehet, meg sem érezte odabent.

28 hkm.

2010. okt. 9. 11:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!