Lehetek terhes?

Figyelt kérdés
Az elmúlt pár napban az ovulációm óta furán érzem/éreztem magam…de annyi figyelmet nem fordítottam rá az elején…feszültek a melleim, szúrkáló érzés volt a méhem körül…reggelente is furán éreztem magam…ezek után úgy döntöttem hogy csinálok tesztet, csináltam is 2-őt, mind a kettő halvány pozitív volt. Késett két napot a várt menstruációm pedig mindig pontos…aztán valami nagyon fura alhasi görcsöm lett…hasonló mint a menstruációé, de mégsem ugyan az…elkezdtem vérezni…de a megszokottnál sokkal de sokkal kevesebb vér van, nagyon kevés, konkrétan alig van…de mellé görcsöl a hasam, és fáj a derekam is…lehetek terhes?
2023. ápr. 10. 12:02
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

Lehet kémiai volt.

Tesztelj megint ha, halvány bagy negatív akkor, sajnos ennyi volt, ha erős 2 csík, nézzen meg doki nehogy méhen kívüli legyen.

2023. ápr. 10. 12:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!