Anyukák ti az állapotos időszak alatt éltetek szexuális életet ?
mindháromnál az utolsó pillanatig hátha beindul a szülés, de nem kénytelen voltam rájuk ijeszteni a császárral h ha nem jönnek ez lesz! :D
mindhárom 41-42 héten született az utolsó pillanatban...
Nekem nem nagyon van orgazmusom, és gyakran ki is esem. Ráadásul a hasam is keményedik közben, úgyhogy néha próbálkozunk.
Nektek nem voltak ilyen tünetek?
orgazmus után keményebb volt a hasam de ez természetes mert terhesség nélkül is ezt történik csak nem érzed ennyire
kiesni nem szoktam közben - nem igazán gondolok másra szex közben mint a szex :D
#15 Nekem nem orgazmus után keményedik a hasam, hanem már előtte.
Meg a szokásos pozíciók sem jók, nyomja a hasam, meg elfáradok, felmegy 140-re a pulzusom, ha tartom magam, 110-re, ha állok, vagy a férjemet nyomom össze és túl nehéz vagyok ( 8kg-al vagyok több, ezzel jelenleg annyi kg vagyok, mint a férjem), ilyenkor nem tudom hogy lehet a szexre koncentrálni…
Pedig heti 3x tornázok, szoktunk sétálni, előtte heti 3x futottam, papíron könnyen kéne bírnom a terhességet.
Pozok
Lovaglo, kutya, kiskifli/nagykifli, alva, szeken ulve, forditott lovaglo, te hanyat labad az egnek es ugy az agy szelen. Barmi ami nem nyomja a hasad. 😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!