Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ma vettem észre, hogy nagyon...

Ma vettem észre, hogy nagyon lent van a hasam.3. gyerekem és mindenhol azt olvasom, hogy a szülés előtt száll csak le? Még csak a 31. hétben vagyok.

Figyelt kérdés
2008. dec. 28. 21:36
 1/4 anonim ***** válasza:
sztem ez alkati dolog, nekem meg végig fent volt le se szállt...meg 3. gyerkőcnél nyilván szalagok is lazábbak ezért megy lefelé
2008. dec. 28. 21:49
 2/4 anonim ***** válasza:

Egyetértek az előző hozzászólóval. Ha ez sem megnyugtat téged, akkor azt javaslom, mostantól ne vállalj tovább munkát, menjél táppénzre és pihenj sokat, ez biztosabb megoldás.

Kellemes babavárást!

2008. dec. 29. 01:12
 3/4 anonim ***** válasza:
Szia. Nekem a 28-ik héttől nagyon lent volt, és úgy indították meg a kiírt dátum után 6 nappal. Ne aggódj, sok mindent mondanak, nem kell mindent komolyan venni. Boldog babavárást!
2008. dec. 29. 08:12
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2009. jan. 5. 11:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!