Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szültetek úgy, hogy a spirál...

Szültetek úgy, hogy a spirál is a méhetekben volt?

Figyelt kérdés

Sajnos nem tudja leszedni a spirált az orvos.

Szült valaki időre spirállal együtt?

2023. márc. 31. 07:14
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Én nem, de a kórházi szobatársam igen. Semmi problémája nem volt, a picivel együtt a spirál is megszületett. Bár nem hivatalosan, de a spirált is hazavitte emlékbe.
2023. márc. 31. 07:30
 2/3 A kérdező kommentje:

Jaj de jó, hogy van ilyen!!

Köszönöm, hogy írtál!

Veszélyeztetett terhes volt?

Tudsz róla valamit?

Mondták neki, hogy kockázatosabb a dolog?

Előre is köszönöm a választ!

2023. márc. 31. 18:54
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

1 vagyok.

Veszélyeztetett volt, de nem a spirál, hanem a munkája miatt. Az orvosa csak azt kötötte a lelkére, hogy az ügyeletes dokinak és a szülésznőnek is szóljon, hogy ezt a kis extrát is keressék, mert nem fogadott dokinál szült (még a régi orvosválasztós rendszerben). Az biztos, hogy túl sokat nem pihenhetett, mert a 4. gyerek sikerült így. 🙂 Ahogy mesélte, neki inkább a tudat okozott gondot, hogy ott van a spirál és ha valami gond volt,akkor állandóan az járt a fejében, hogy biztos baj van és a spirál okozta. Például többször vérezgetett, de kiderült, hogy csak a hüvelyében volt egy hajszálér, ami megpattant és a frászt hozta rá. Azt is mesélte, hogy a dokija minden alkalommal nézte uh-n, hogy mi a helyzet, de ezt is inkább az ő megnyugtatása miatt.

Már nem tartjuk a kapcsolatot. Igazából nálunk is tervben volt, hogy majd spirált használok, de a hallottak hatására elég gyorsan meggondoltam magam.

Akkoriban én is rákérdeztem a dokimnál, hogy ez mennyire gyakori és mennyire veszélyes, ő azt mondta, hogy elmozdult spirál mellett előfordul. Jobb, ha le tudják venni, de ha mégsem, akkor sincs tragédia. Ha korai terhesség során nem okoz panaszokat, akkor a későbbiekben nem nagyon szokott. Nyilván azon is múlik, hogy mi és hogy helyezkedik el.

Nagyon drukkolok nektek! Szívből kívánom, hogy minden rendben legyen veletek!❤

2023. ápr. 1. 05:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!