Kismamák akik 2011. február elejére vagytok kiírva, és Pécsen fogtok szülni?
Figyelt kérdés
2011. február 13-ra vagyok kiírva és Pécsen fogok szülni. de nem túl pozitívak a visszajelzések a klinikáról. Ti mit hallottatok? Mire számítotk?2010. okt. 7. 13:16
11/13 anonim válasza:
Most nem voltak szakadtak a ruhák, bár lehet, hogy csak jó szériát fogtam ki...de még olyan is volt, amit legszívesebben elhoztam volna!:)
12/13 A kérdező kommentje:
8:35 Én Várnagy Ákosnál fogok szülni. A szülésznő fogadásán még gondolkodok. Hallottam egyről, aki nagyon jó, de csak úgy hogy "az Erika". Nem tudod véletlenül kiről van szó?
Az jó, ha már fűtenek, én nagyon fagyos vagyok!
Ági! Olyan jó olvasni amiket írsz :) Köszi a tippeket, a pakoláshoz.
Kriszti
2010. okt. 11. 13:05
13/13 anonim válasza:
Szerintem akiről hallottál: Soósné Greska Erika! Ő volt a szülésznőm, nem fogadott volt, csak épp ő volt ügyeletben! Nem terveztük, hogy adunk neki pénzt, de végül is úgy meg voltunk vele elégedve, hogy kapott 15.000 Ft-ot...annyira meghatódott, végig ölelgetett mindenkit!:) Egyébként serintem a szülésznő sokkal fontosabb, mint a doki, ő végig melletted van, segít mindenben. A doki csak akkor volt bent nálam, amikor beadta az epit, meg amikor kicsalogattuk a kis manót!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!