Zsu94. kérdése:
Szerintetek mire utal? Sajnos dokihoz 3 hét múlva jutok el és fogalmam sincs, most mi van.
Figyelt kérdés
Az erdekelne, h volt már valaki hasonló helyzetben mint én?
Először is, 2 nappal menstruacio előtt lett egy halvány pozitiv tesztem, aztán másnap egy negatív, viszont már 10 napja késik a menstruaciom, és érzékenyek a mellbimboim.
Ja és a pozitív teszt előtt egy 8-9 nappal volt rozsaszines pecsételt vérzésem.
Szerintetek most mi van?? Orvoshoz sajnos csak 3 hét múlva kaptam időpontot 🙁
2023. márc. 21. 01:17
1/17 anonim válasza:
Ha 10 napja kesik akkor mar teljesen pozitiv tesztnek kene lenni ha terhesseg van a hatterben...sajnos sok oka lehet annak ha kesik a menstruacio vagy elmarad . Okosabb leszel ha majd az orvos lat es megmondja mi a gond.
2/17 anonim válasza:
tesztelj még, az biztosabbat fog most mondani már.
3/17 anonim válasza:
Miért nem most tesztelsz? Nem is értem. Menzesz előtt két nappal igen, 10 nap késéssel meg nem…
Ennnyi logikát bakker.
6/17 anonim válasza:
10 nap keses utan ha terhes vagy, akkor pozitiv a teszt. Ha negativ, akkor nem.
Ha nem teszteltel azota, haaaat akkor meg ennyi eszel inkabb ne szaporodj.
7/17 A kérdező kommentje:
Sajnos havonta 1x tudok lemenni a városba és nincs lehetőségem gyógyszertárba elmenni, vendeglatasban dolgozom a hegyekben és nincs autóm a fonokomek havonta 1x adnak autót, hogy bemenjek a városba. Hidd el ha lenne lehetosegem teszthez jutni nem ide irogatnék! De köszönöm az ítélkezést, sajnos bele sem gondoltok a másik helyzetébe...
2023. márc. 21. 18:13
8/17 anonim válasza:
De internet az van ott a hegyteton ugy latom. Ez valami vicc ?
9/17 anonim válasza:
Es a gyerek apja ? O is ott a hegyteton rabszolga ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!