Ma voltam orvosnál alhasi görcsök miatt.Ilyen adatok mellett lehet még baba?
Szia!
Megértem, hogy a vetélés nagyon nagy trauma volt. De ezt a 2 kérdést (1.babaprojekt 2. hasgörcsölés) szerintem válaszd szét. A leírásod alapján még csak most volt peteérésed, a dokid megvizsgált, uh alapján rendben látta a dolgokat, ami jó. 1. Ahhoz, hogy megfoganj, osztódjon a sejtcsomó és beágyazódjon minimum 2 hét kell, ami a köv. menses időpontja. Majd onnan újabb 2-3 hét mire lenne szívcsőpulzálás, és nagyon halványan gratulálhatnak egy koraterhességhez. Vagyis baba miatt még teljesen indokolatlan a félelmed, csak az idő mondja meg, mi lesz. Terhességről még szó sincs. 2. A dokid valószínűleg alapos, és azért kért vizsgálatokat, mivel jelezted, hogy fáj a hasad. Húgyúti fertőzés, gyulladás jeleit keresheti a kért vizsgálatokkal. Hogy kiderüljön a vetélés után minden rendben van-e, fertőzés, gyulladás stb. De ezeknek a hasfájásoknak egy új terhességhez még semmi köze.
Összességében én bíztatlak, hogy ne félj, mert nincs mitől. Még bármi lehet, menj el a vizsgálatokra, írd össze a kérdéseid és tedd fel a dokinak, ha legközelebb mész hozzá. A legjobbakat kívánom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!