Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ma voltam orvosnál alhasi...

VTimi30 kérdése:

Ma voltam orvosnál alhasi görcsök miatt.Ilyen adatok mellett lehet még baba?

Figyelt kérdés
Tudom még nagyon kora... Januárban volt egy vetélésem. Március 1-én jött meg,de azóta folyamatosan alhasi görcseim vannak. 13-14.-én és ma voltunk együtt a párommal. Az orvos ezt írta a papírra:BMF:55mm,endometrium 7mm,bal petefészekben véres sárgatest látható,a közelben lezajló ovuláció miatt. Egyébként mindent rendben talált,de hétfőre kaptam beutalót vérképre,vizeletvizsgálatra... Akkor mégis valami baj lehet? Az alhasam folyamatosan görcsöl mióta újra megjött... Nagyon szeretnénk babát,de félek is...
2023. márc. 17. 12:29
 1/2 anonim ***** válasza:

Szia!

Megértem, hogy a vetélés nagyon nagy trauma volt. De ezt a 2 kérdést (1.babaprojekt 2. hasgörcsölés) szerintem válaszd szét. A leírásod alapján még csak most volt peteérésed, a dokid megvizsgált, uh alapján rendben látta a dolgokat, ami jó. 1. Ahhoz, hogy megfoganj, osztódjon a sejtcsomó és beágyazódjon minimum 2 hét kell, ami a köv. menses időpontja. Majd onnan újabb 2-3 hét mire lenne szívcsőpulzálás, és nagyon halványan gratulálhatnak egy koraterhességhez. Vagyis baba miatt még teljesen indokolatlan a félelmed, csak az idő mondja meg, mi lesz. Terhességről még szó sincs. 2. A dokid valószínűleg alapos, és azért kért vizsgálatokat, mivel jelezted, hogy fáj a hasad. Húgyúti fertőzés, gyulladás jeleit keresheti a kért vizsgálatokkal. Hogy kiderüljön a vetélés után minden rendben van-e, fertőzés, gyulladás stb. De ezeknek a hasfájásoknak egy új terhességhez még semmi köze.

Összességében én bíztatlak, hogy ne félj, mert nincs mitől. Még bármi lehet, menj el a vizsgálatokra, írd össze a kérdéseid és tedd fel a dokinak, ha legközelebb mész hozzá. A legjobbakat kívánom!

2023. márc. 18. 11:35
 2/2 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a választ! Bízom benne minden rendben lesz ott is,csak ugye bennem van a félelem,mert ilyeneket előtte nem éreztem...
2023. márc. 18. 12:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!