Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 25 hetesen mennyire normális...

25 hetesen mennyire normális 9 kg “hízás”?

Figyelt kérdés
165 cm vagyok, 53 kg-ról indultam, azóta feljött valahova 9, viszont sehol nem látszik rajtam, csak a pocakom nagyobb. Nem látok változást sem az arcomon, sem a végtagjaimon, ugyanolyan kis vékonyak a lábaim és a karjaim is. Akárhogy próbáltam, soha nem tudtam hízni, ehettem bármennyit. Nem gondoltam, hogy terhesség alatt ennyire könnyen fog menni. Hova mehetett az a 9 kg? 😅

2023. márc. 16. 13:50
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
71%

Miért mondja mindenki, hogy a végén jön fel a legtöbb kg? Szerintem ez nem ennyire kőbe vésett. Nekem 10 kg jött fel, teljesen egyenletes ütemben, bár gondolom nem zsír volt, mert a kórházból már 58 kilósan jöttem ki, ami 2 kilóval kevesebb volt az induló súlynál.

A 30.hét körül +7kg-nál jártam, és már akkor fárasztottak azzal, hogy még a végéig így sok fog feljönni. Hát nem jött, pedig nem diétáztam meg semmi. Bár nem is ettem össze mindent, ami elém került.

2023. márc. 16. 20:22
 12/13 anonim ***** válasza:

Tudom kicsit késői hozzászólás, de én se tudom hova jönnek fel a kilók... 173 cm-rel kb 60 kg-ról indultam (atletikus alkat, sok sport), most taposom a 18. hetet, ma a védőnő 66-ot mért :) Oké, ruhát meg cipőt lemínuszolta így 65-öt írt be. De nem nagyon látszik, kívülálló szemmel, kicsit lazább ruhákat hordva még a közeli ismerősök se tudnák megmondani.

A súlyból minimum 1-2 kg tuti egyenesen a mellemre ment, ha valahol, na ott látom a változást, nehezen is viselem, szó szerint :D Csak kicsit nyugtalanít ez a váratlan "hízás", meg mi jöhet még, pedig most tudok újra edzeni is.

2023. júl. 19. 13:53
 13/13 anonim ***** válasza:
Utolsó, hasonló alkatom van 58 kgval kezdtem 174 cm, nem volt drasztikus hirtelen hízás .
2023. júl. 19. 14:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!