25 hetesen mennyire normális 9 kg “hízás”?
Miért mondja mindenki, hogy a végén jön fel a legtöbb kg? Szerintem ez nem ennyire kőbe vésett. Nekem 10 kg jött fel, teljesen egyenletes ütemben, bár gondolom nem zsír volt, mert a kórházból már 58 kilósan jöttem ki, ami 2 kilóval kevesebb volt az induló súlynál.
A 30.hét körül +7kg-nál jártam, és már akkor fárasztottak azzal, hogy még a végéig így sok fog feljönni. Hát nem jött, pedig nem diétáztam meg semmi. Bár nem is ettem össze mindent, ami elém került.
Tudom kicsit késői hozzászólás, de én se tudom hova jönnek fel a kilók... 173 cm-rel kb 60 kg-ról indultam (atletikus alkat, sok sport), most taposom a 18. hetet, ma a védőnő 66-ot mért :) Oké, ruhát meg cipőt lemínuszolta így 65-öt írt be. De nem nagyon látszik, kívülálló szemmel, kicsit lazább ruhákat hordva még a közeli ismerősök se tudnák megmondani.
A súlyból minimum 1-2 kg tuti egyenesen a mellemre ment, ha valahol, na ott látom a változást, nehezen is viselem, szó szerint :D Csak kicsit nyugtalanít ez a váratlan "hízás", meg mi jöhet még, pedig most tudok újra edzeni is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!