Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lehetek terhes?! Miért nem...

Boszi1995 kérdése:

Lehetek terhes?! Miért nem jött akkor meg?

Figyelt kérdés

Sziasztok,nagyon szeretnénk kistesót, 25 ès 27 èvesek vagyunk.28-29 naposak a ciklusaim,most vasárnap (12.)kellett volna megjonnie,de nem jött meg. Ma reggel teszteltem Clearblue(digitális,hányadik hétben vagy) tesztet és negatív lett. Az utolsó mentsruaciom február 12-18.-ig tartott,mindig pontosan megjött. Lehetek terhes vagy csak késik pár napot,vagy később lehetett most az ovuláció? Mert èn ugy hallottam ezek a tesztek elég jók és pontosak. Január végén voltam dokinál, hosszabban elnyúló gyulladások volt, kaptam rá hüvelykúpot(Fluomizin) és Sumamed S antibiotikumot, de annak már több mint egy hónapja hogy a kúrát megcsináltam,befolyásolhatta a teherbeesést?! Ha megjön, lehet próbálkozunk tovább vagy elmegyünk magánban, hátha valami probléma van.

Jart igy már valaki?

Válaszokat köszönöm! 😃

2023. márc. 13. 10:14
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem pár nap késés bármelyik ciklusban beleférhet. Okozhatja sok minden.

Esetleg a kövi ciklusban vegyél ovu tesztet és akkor az az időpont legalább biztos kiinduló pont lesz a számításhoz.

2023. márc. 13. 10:24
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Mennyi idős az első gyerek? Ha nemrég jött meg először, esetleg még szopizik, akkor azt is teljesen felboríthatja a ciklust, és lehet, hogy később volt az ovuláció.
2023. márc. 13. 10:33
 3/5 A kérdező kommentje:
Hát már 6 èves, szóval nem mostanában volt és gyógyszert sem szedek,sem államfőt sem fogamzásgátlót, kb 4-5 ève szedtem és azt sem sokáig. Betegségről eddig nem tudok...
2023. márc. 13. 10:38
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
3-4 nap késés is teljesen normális. Sőt, akár egy hét is megesik.
2023. márc. 13. 10:59
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Amugy a digitalis teszt nem azt mutatja, hanyadik hetben vagy. Olvasd el a tajekoztatotjat.

Es ez nem egy erzekeny teszt, erdemes nem ezzel tesztelni eloszor, mert ha talan, esetleg kesobb volt ovud es most kesik egy napja, akkor elofordulhat, hogy ez meg nem mutatja ki.

De amugy meg persze, akarmitol keshet, tenyleg,nem vagyunk gepek.

2023. márc. 13. 12:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!