34 hetes terhes vagyok. Mas is ilyen letort zaklatott es faradt volt ennyi idos terhesen?
Ugy erzem magam mint akin atment egy uthenger. Nincs semmihez sem kedvem, faj a gyomrom, alig eszem, mert nem vagyok ehes. Allando hanyingerrel kuzod (emelygek) es nagyon ingerult vagyok, vizesedek.
Azt hiszem elkezdodtek a joslofajasaim is. Faj a csipom, a szemeremcsontom, a baba allandoan rugkapal...nem tudom hogy bent marad a megadott idejig vagy elobb jon...elso babas vagyok. De, hogy oszinte legyek teljesen ki vagyok.
Kerlek osszatok meg velem a tapasztalatotokat... Remelem nem csak en viselem ilyen nagyon rosszul.
Koszonom szepen a segitseget.
Jaj,pedig most nem lenne szabad idegeskedned!
Biztos vagyok benne,hogy fàjdalmas,ingerlékeny idöszakban vagy,de arra koncentràlj,hogy nincs màr sok hàtra.
Sajnos sokmindent nem tanàcsolhatok.
Ami nekem bevàlt a terhesség elejétöl,hogy elövettem a paplant,betakarozva néztem a tv-t,elöttem volt sok folyadék,és gyümi(tv-nézés közben az embernek nagyobb kedve van enni,és inni)
Pihenj,pihenj,pihenj!
Még jo lenne,ha legalàbb 3 hétig bennt maradna a babàd,azt csak azzal segitheted elö,ha nem viszed tulzàsba a napot takaritàssal,mosàssal fözéssel.
Kényeztesd magad.
Iràny az àgy,és a tv,,vagy egy jo kis könyv!
Hogyy a baba rug,annak örülni kel,azzal jelzi,hogy minden rendben!
Szeméremcsont sok kismamànàl màr a 25. héttöl kezd fàjni.
A csipöd fàj,azon ugy enyhithetsz,ha a gerincedet kitàmasztod egy pàrnàval.
A helyes tesstARTÀS nagyon fontos!
Hidd el,hamarosan tul leszel rajta!
Kitartàs!
hát a végét én is inkább átaludtam volna:-D de hát ez van. nem ámítalak még csak most jön a java a rosszból. Még csak most fogja felkapni magára a baba a heti 250 grammot ugyhogy a mozgás még nehezebb lesz. Csak azt tudom irni neked amit mindenki irna és tele lesz vele a hótopid: KITARTÁS!:-) ha szerencséd van előbb jön, én egy hetet tulhordtam gondolhatod:-)
Minden jót Nektek!
Koszonom szepen a gyors valaszokat.
Effektive nem vagyok ideges...csak jobban erzem magam egyedul...marmint ugy hogy senki nem szol hozzam. az jo ha vannak mellettem csak ne beszeljenek hozzam. A tevet nezem es be vagyok bujva a takaro ala...es probalok csak pihenni...
mindenkinek tovabbi kellemes pihenest, baba varast es boldog ujevet
Szia.
Én is 34.hetes vagyok és örülök, hogy megtaláltam a fórumodat, mert totál teljesen ugyan így vagyok én is mint te. Nekem sincsen semmi erőm, én is eléggé elbarikádozom magam az emberektől, sokszor vagyok nagyon lehangolt. Tanácsot sajnos én sem tudok adni, mert nekem sem javul, de ha nem haragszol örülök hogy más is ilyen cipőben jár. Ez egy kicsit nyugtat. Nekem is teli van a fejem a babával kapcsolatos dolgokkal, nagyon várom, de félek, hogy hogyan fogok vele boldogulni. Nekem is ő lesz az első kibabám!! De majd gondolom megy minden a maga útján. Annyit csak: amit magamnak is a nap majdnem minden percében elmondok, hogy kitartás, érte csináljuk és megfogja érni!! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!