Normàlis ilyet èrezni?
Sziasztok!
Lehet,hogy a most következő kèrdès buta kèrdès de ne kövezzetek meg, első baba....
22 hetes kismama vagyok. Szèpen növekedèsnek indult a pocakom, aminek örülök, de a napokban úgy èrzem mint ha izomlàzam lenne hasizom rèszen (kb mint jópàr felülès utàni izomlàz)
Gondolom az izmok egyebek is nyúlnak tàvolodnak ès ezt èrzem, hisz ez ezzel jàr. Csak nagyon furcsa ès nem tudom hova tenni 😅
Érdekes, én a harmadikat várom, én 21 hetes vagyok. Nem éreztem még soha izomláz szerűt ok nélkül. Persze ezzel nem.azt mondom, hogy baj van nálad, hisz semmi nagy dolgot nem érzel, csak furcsa tünet. Biztosan lesz majd más is, aki érzett hasonlót. De nyugi,baj az biztos nincs.
Arra érdemes figyelni a hosszanti hasizmok védelme érdekében, hogy már ne hasizomból ülj fel, hanem fordulj oldalra és a kezeddel segítsd magad fel. Ezzel megelőzhető a hosszanti hasizom túlzott szétnyílása.
Még az jutott eszembe, nem köhögsz esetleg? Attól is lehet hasban izomláz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!