Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 39+4hetes vagyok, ma reggelre...

39+4hetes vagyok, ma reggelre sok előtejem ki jött. Eddig csak pár csepp jött néha, most reggelre ettől több,Foltos a pólóm tőle. Jelenthet ez bármit is? A másik hogy ha most ki jön, lesz még a babának elegendő vagy újra termelődik addigra?

Figyelt kérdés
2023. márc. 6. 06:02
 1/3 anonim ***** válasza:
90%
Ilyet, hogy ma vagy holnap indul a szülés, nem hiszem, hogy jelez, erre tényleg a fájásokon kívül semmi nem utal. Valószínűleg csak annyi, hogy érzi a szervezeted, hogy mindjárt vége és készül nagyban. Magát az igazi tejtermelést a szülés folyamata meg a szopizás indítja be. Napi 1-2 liter tejet is képes termelni a szervezet, akár ikreket is képes lennél szoptatni, még kevesebb sem lesz attól, hogy csöpög, nemhogy elfogyjon. :)
2023. márc. 6. 07:24
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Az állattenyésztésben ez egy napon belüli ellést jelent, nem tudom, embernél hogy van.
2023. márc. 6. 07:40
 3/3 anonim ***** válasza:
33%
Az, hogy jött semmit nem jelent kb. Majd lesz a babának amikor megszületik - vagy nem
2023. márc. 6. 08:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!