Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tudnátok olyan helyet ajánlani...

Tudnátok olyan helyet ajánlani ahol nagyon rövid időn belül (akár ma) is fogadnànak hüvelyi ultrahangra?

Figyelt kérdés
Köszönöm!
2023. márc. 3. 10:09
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
28%
Mivel továbbra se mondod el mi a baj… igy nem biztos, hogy segítség de baba moziba is szoktak sima uh-t is nézni.
2023. márc. 3. 14:58
 12/14 A kérdező kommentje:
Nem vérzek és még korai terhesség de azt érzem valami nincs rendben . Szerintem nem fejlődik már…. Egyszerűen megérzés mert túl sok minden történt terhesség elején és szeretném tudni mi van.
2023. márc. 3. 18:26
 13/14 anonim ***** válasza:
Csak verzes fennallasa eseten vizsgalnak meg barhol. Videki vagyok.A terhessegem kb,29.heteben jartam amikor a doki az uh-on ugyanugy 27hetesnek merte a babat,mint a ket hettel azelotti uh-on. A dokimtol kertem egy beutalot,hogy vmeik pesti klinikan nezzenek meg,mert ez sztem igy nem jo,hogy ugyanugy 27hetesnek merte a babat. Nem adott semmit,mondvan a babanak semmi baja. Az asszisztense egy nagyon kedves,emberseges holgy volt. Azt javasolta menjek fel Pestre. Mondjam azt,hogy erre jartam es elkezdtem gorcsolni,(ami igaz is volt). Bementem ,ahogy mondta! A doki megnezett,de a leglekezelobb stilusban. O is annyinak merte a babat,a vegere valahogy kiderult,hogy mi az igazsag es nem csak a “mezei” orvosom velemenyere voltam kivancsi,hanem egy komolyabb doki velemenyere is. Elkuldott szo szerint a francba,mert nem tartozok hozzajuk,menjek a teruletileg illetekes korhazba stb stb szal nem volt tul jo elmenyem. A gyermek mara 7hos elmult, 2500 g szuletett egeszseges baba,de surgossegi csaszar volt a 38.heten,mert gond volt az nst-n. Egeszseges hala istennek,de valoban nem gyarapodott ugy,ahogy kellett volna. A lenyeg,hogy sajnos csakis nagyon komoly problema eseten vizsgalnak,latnak el barhol. A maganszektor a megoldas ilyen esetekre.
2023. márc. 9. 05:57
 14/14 anonim ***** válasza:
Minden rendben volt az ultrahangon, kedves kérdező?
2023. márc. 10. 14:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!