Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tegnap voltam először orvosnál...

Tegnap voltam először orvosnál.5 hetes és 6 napos és van szívhangja, de én 100% tudom hogy nov 26 án volt pé, és akkor voltunk együtt utána nem . Szóval lehet hogy négy nappal fejletlenebb a pici? Aggódom nehogy baja legyen!

Figyelt kérdés
2008. dec. 28. 09:02
 1/6 anonim ***** válasza:

A 12. hétig a mensi alapján számítják a terhességi kort, függetlenül a pé-től stb. Aztán a betöltött 12. hetes uh-n, amikor először mérik le a csontjait, szerveit kiszámítanak egy uh-szerinti kort, és onnantól az lesz a kiindulási alap. Ne aggódj, és boldog babavárást!

38 heteske

2008. dec. 28. 09:10
 2/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ! Neked is boldog babavárást,erre a rövidke időre még,aztán könnyű szülést kívánok! :)
2008. dec. 28. 09:23
 3/6 A kérdező kommentje:
pont ez az,a mensi napjától számítva lennék 6 hetes és 4 napos,annek ellenére a doki 4 nappal kisebbnek látta,tehát ma csak 6 hetes vagyok pont.
2008. dec. 28. 10:13
 4/6 anonim ***** válasza:
Szio!Amikor en voltam 8 hetes az utolso menzi alapjan,akkor az uh-n csak 7 hetesnek mondta a doki.Aztan mentem a 12. heti uh-ra es akkor mar utolerte magat es 12 hetesnek felelt meg.Ne aggodj a tied is utoleri magat!:)Boldog babavarast es Boldog Uj Evet!:)
2008. dec. 28. 10:39
 5/6 anonim ***** válasza:

Szia,

A babám minimanó volt 8hetesen is, a védőnő azzal nyugtatott, hogy majd behozza, 7heteskének felelt meg. Pont betöltöttem a 12hetet, mikor a genetikai uhra mentünk, és lám a babám 5nappal idősebb pöttöm méreteivel volt megáldva.

Szóval nyugalom, lesz ő még nagyobb is:) Szedd a vitaminokat, és nem lesz semmi baja.

Boldog babázást

2008. dec. 28. 11:05
 6/6 anonim ***** válasza:
Ne aggódj, nem gond, hogy most kisebb. Nekem először kisebb volt, később nagyobb, legtöbbször átlagos. Így a kiírt időpont is változott picit, de nem foglalkoztam vele. Én tudtam a pontos napot, és a babám is, mert a kiírt napon átlagos súllyal jött a világra.
2008. dec. 28. 13:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!