Első babák általában kivárják a ki írt dátumot? Kinek mi a tapasztalat? 38+3hetes vagyok, de nem akar jönni még a babám, pedig már nagyon várom😅☺️🙂
Figyelt kérdés
2023. febr. 26. 18:59
1/28 anonim válasza:
Én kisfiam olyannyira kivárta,hogy 4 napot rá is húzott. 40+4 született meg.
2/28 anonim válasza:
Igazából bármikor jöhet, de az is lehet, hogy végül meg kell indítani a szülést. Akárhogy is, hamarosan kézbe veheted.
3/28 anonim válasza:
Nekem az elsőt 42+0-n indították, a második 40+4-en indult. Nálam kényelmesen elvoltak :)
4/28 anonim válasza:
Nagy volt a babám végig, mindig több nappal, adott pillanatban 1-2 héttel idősebbnek mérték, mindenki azt mondta, hogy előbb fog jönni. Betöltött 40. hét után 2 nappal született.
5/28 anonim válasza:
Nekem 40+5 napra született a kisfiam. A vajúdás eltartott két napig mire azt mondták hogy megindítják. Nehezen tágultam, és ki akarták várni. De szerencsére megindították. Ha nem indítják meg lehet tovább is bent maradt volna.
6/28 anonim válasza:
Egyik gyerekem se várta ki, az első 38+2-n jött, a második még előbb, harmadik nem lesz.
7/28 anonim válasza:
40+0 indítottak rossz áramlás miatt. Amúgy jele sem volt, hogy jönne, pedig a 38. héttől mindent bevetettem. :)
8/28 anonim válasza:
első babám 40+0 született:) több nincs így arról nem tudok nyilatkozni 😁😁
9/28 anonim válasza:
Első babám 42.héten inditották 3750g végül császármetszés lett. Jól érezte magát bent. Most 36.hetes vagyok és március 14.lesz a császármetszés.
10/28 anonim válasza:
Szintén 40+
Az,hogy te nagyon várod, hidd el, nem hatja meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!