Meddig normális, ha nem érzem a magzatmozgást?
Figyelt kérdés
3. Terhességnél mennyi ideig normális nem érezni?
18 hetes vagyok, és semmi.
Uh 13. Héten volt.
1 hónapja hallgattunk szívhangot.
Még mindig semmi.
Elkezdett idegesíteni.
2. Genetikai lesz màr jövőhéten.
A 2. Babát hamar éreztem nagyon 13-14 hetesen.
Az elsőt 19 hetesen
2023. febr. 25. 02:50
1/3 anonim válasza:
25 hetes kortól kell mindennap érezni.
2/3 anonim válasza:
2.ik babam volt,nalam megdolt,hogy minnel tobbedik terhesseg,annal hamarabb erezni a mozgasokat. 15.het korul elkezdtem valamit erezni,1-2napig utana semmi leallt. Kb A 18. Heten jott.A rendszeres ,igazan erezheto,erosebb mozgasokat kb 22.hettol kezdtem erezni. En is aggodtam,hogy ennyit “kesik”,emlekszem bementem a vedonohoz,hogy nezzen szivhangot,mert fura, hogy meg mindig nincs mozgas. Es o, akkor azt mondta,hogy 17-18. Hettol kell erezni.
3/3 A kérdező kommentje:
19+2 még mindig anéha valami pillangót érzek.. de minden rendben a genetikai szerint.. uh alapján kirugja a ház oldalát.. csak nem érzem..
Tök êrdekes, mert a testalkatom teljesen átlagos, inkãbb izmos.
Mellsőfali lepény ismét
2023. márc. 2. 21:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!