Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mikor menjek orvoshoz teszt után?

Mikor menjek orvoshoz teszt után?

Figyelt kérdés
Most vagyok 4hét 4 napos kb. szerintetek ha jövőhét végén megyek orvoshoz az még nagyon korai? Vagy elég mondjuk 2 hét múlva?
2023. febr. 24. 21:49
 1/6 anonim ***** válasza:
82%
Ráérsz a 7.héten menni.
2023. febr. 24. 21:55
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Még a 6. hét is olyan, hogy vagy igen vagy nem, nekem 6+0-n korai volt, mehettem vissza 2 hét múlva. Ha nagyon türelmetlen vagy, akkor 6. héten meg lehet próbálni, de én sem mennék a 7. előtt. (Én azért mentem 6+0-n, mert véreztem. De minden rendben volt.)
2023. febr. 24. 22:05
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Felhívtam az orvosom és kérdezte az utolsó menstruáció első napját, az alapján úgy adott, hogy addigra töltsem be 7. hetet. Akkor már van szívhang és nem kell 1-2 hét múlva visszamenni.
2023. febr. 24. 22:09
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Nemenj korán várj meg kb 2 3 hetet
2023. febr. 24. 23:12
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget mindenkinek!
2023. febr. 25. 06:24
 6/6 anonim ***** válasza:
Kb 2-3 hét múlva jó, előbb semmiképpen. Az sem baj, ha utána. Én első gyerekkel túl korán mentem, 4 hét körül, semmit nem látott az orvos. Rá 2 hétre mentem vissza, akkor már volt szívhang. Második gyerekkel 9 hetesen voltam, az is teljesen jó volt.
2023. febr. 25. 08:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!