SOS! Tojasfeherje szeru folyadek! Mi lehet?
Figyelt kérdés
39+2 napos km vagyok,2 napja tojasfeherje szeru valadek tavozik a huvelyembol,nem eget,nem viszket,nem budos.Vajon mi lehet?Tuti nem nyakdugo,sem magzatviz (a nyakdugom meg nem ment el).Kerlek segitsetek.Aggodnom kene?2010. okt. 5. 14:42
1/8 anonim válasza:
szerintem nem...nekem múltkor a doki azt mondta, hogy a terhesség vége fele teljesen normális a bő folyás...
2/8 anonim válasza:
Én is úgy tudom, hogy ez normális. Bár én még csak 21 hetes vagyok, néha olyan erős a "fehér" folyásom, mint ezelőtt soha, aztán meg több napig semmi.
3/8 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat!Csak azert aggodom,mert eddig nem ilyen allagu volt,feher volt,most pedig atlatszo,es suru,nyalkas :(
2010. okt. 5. 16:58
4/8 anonim válasza:
Én valahol azt olvastam, hogy a nyákdugó nem feltétlenül rózsaszínes/barnás ...
De ezt csak itt olvastam a neten, s mint tudjuk az nem mindig ad használható információt!
Gondoltam azért megosztom, hátha mégis ez hasznosak közé tartozik!
5/8 A kérdező kommentje:
Koszonom!En is gondoltam,hogy lehet nyakdugo,ami nem is lenne baj :),mar ugy szulnek :)
2010. okt. 6. 09:10
6/8 anonim válasza:
na, jól vagy?elmúlt a folyásod??az első válaszoló vagyok:)
én azt olvastam, hogy a nyákdugó a hüvelyben felhígulhat,lehet azért nem barnás-véres neked....
amúgy nekem is van folyásom, nyákos, véres, barnás, de ma volt tök átlátszó is...vasárnap voltam dokinál, azt mondta túl sokat nem tud vele kezdeni, valószínű tágulok azért van, meg azért véres picit...amúgy én is megszülnék már:)ma vagyok 38 hetes
7/8 A kérdező kommentje:
Jol vagyok,de mar nagyon turelmetlen :((.39+5 hetesek vagyunk,tegnap tusolas kozben tavozott egy nagyobb adag ugyancsak ilyen kocsonyaszeru valadek,de az is szintelen volt...hat ezek szerint az en nyakdugom szintelen(olvastam,hogy ilyen is lehet).Kivanok neked sok egeszseget,es jo babavarast :)
2010. okt. 8. 14:36
8/8 anonim válasza:
akkor tényleg egyénenként változó...könnyű szülést neked!meg magamnak is :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!