Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lehetséges a terhesség elején...

Lehetséges a terhesség elején gyengébb szívhang?

Figyelt kérdés

Tegnap voltam ultrahangon, 6+3, minden rendben, viszont gyengébb picit a szívhang. Lehet amiatt, hogy még az elején vagyunk, most indul be?

Sajnos tavaly volt egy vetélésem, ahol kisebb volt a baba, 6.heten még nem is találták, később lett szívhang, de lassabban nőtt, aztán lassult a szívhang is, majd elvesztettük. Emiatt aggódom.

Most minden a helyén, méret is megfelelő, de aggódom.

2023. febr. 19. 07:48
 1/10 anonim ***** válasza:
57%
Szerintem ez nem túl jó jel!
2023. febr. 19. 07:50
 2/10 anonim ***** válasza:
85%
ki mondta, hogy gyengébb a szívhang? te hallottad úgy, vagy a doki mondta? mit jelent hogy gyengébb?
2023. febr. 19. 07:51
 3/10 A kérdező kommentje:

Doki azt mondta, rendben van. De ha nem lenne, se tudnánk mit tenni.

A kép alján látszik a szívverés mintája, nem olyan erőteljes.

2023. febr. 19. 07:53
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
A frekvencia a lényeg, nem a gyengeség, mivel az technikai dolog is lehet. Ha van szívhang és kellően gyors, akkor kevesebb az esély a problémára.
2023. febr. 19. 07:57
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

ha a doki szerint rendben van, ne kattogj rajta :) legfeljebb hogy nyugodtabb legyél, 2 hét múlvára kérj egy uh időpontot, akár másik dokihoz.

ha te gondolod úgy, hogy gyengébb, ne tedd. ne kattogj rajta, hosszú a 9 hónap, bármikor bármi történhet a terhesség alatt, kár azon aggódni folyamatosan, hogy milyen gond van, lehet. elveszik a babavárás öröme közben.

2023. febr. 19. 07:58
 6/10 A kérdező kommentje:

Frekvencia értéket nem tudunk.

Tudom, persze, de akinek volt már vetélése, ráadásul lombikkal lehet csak terhes, sosem lesz nyugodt.

2023. febr. 19. 08:10
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
elhiszem hogy nehéz, folyamatosan ott a kisordog. de próbáld a pozitív oldalát nézni a dolgoknak, arra koncentrálni. minden rendben van! ❤️ tényleg javaslom, hogy a 12 hetes uh előtt egyet iktass be még a megnyugvásodért :)
2023. febr. 19. 08:24
 8/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

Szerintem már jövő héten elmegyek.

2023. febr. 19. 08:29
 9/10 anonim ***** válasza:
85%

Attól, hogy a képen szerinted “nem elég erőteljes”, attól még ez hülyeség. Ha nem tudod, hogy működik az uh, minek agyalsz baromságon?

Teljesen meghülyülnek a nők, ha egyszer pozitív lesz a teszt….

2023. febr. 19. 10:23
 10/10 anonim ***** válasza:
8: csak azért ebből rendszert ne csinálj. nem egészséges (mentálisan gondolom, fizikailag nem tudom) gyakran járni uhra a megnyugtatása miatt. most az elején azt mondom, 1x oké. de utána már ne :) nem szaladhatsz uh-ra, ha egy nap kevesebbet érzed majd mozogni a babádat, az is tök normális.
2023. febr. 19. 13:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!