Császáros anyukák másodszor is kérdezhetek valamit?
Figyelt kérdés
Akinek az első és a második babája is császárral született az miért let császár? Az orvos mondta, vagy kicsi volt a két terhesség közötti korkülönbség? Téged nem kérdeztek meg, hogy hogyan szeretnél szülni? Lehet a császárt választani másodszorra? Programozott a második császár? Megbeszélitek, hogy mikor menj be és megcsászároznak?2010. okt. 5. 11:57
1/6 anonim válasza:
Eü. okokból.
Az első császár után valószínű a 2. is az. (azért, nehogxy szétrepedjen az előző varrat.
Nem kérdezték, nem kívánságműsor.
Egyébként egy 3.-t választottam volna, a varázslatot.
szokták az anyuka kora miatt, már nem mozdulnak olyan könnyen a csontok.
A baba beszorulása, rendellenes helyzete miatt.
Fájásgyengeség esetén.
És még biztosan vannak különböző okok, amiért ezzel a módszerrel kell élni.
2/6 anonim válasza:
Igaz, hogy én még csak várom a második babámat, az első tavaly szeptemberben szültem császárral. De a doki azt mondja (miután az ő engedélyével vállaltuk a másodikat), hogy ha beindul magától a szülés és minden rendben zajlik, ő nem avatkozik közbe. Ha egy pici jelét is látja annak, hogy a heg nem bírja, abban a pillanatban közbelép és műtő. Tehát nincs programozás, kivárás van. Bocsánat, ha nem erre voltál kíváncsi.
3/6 A kérdező kommentje:
De igen erre voltam kiváncsi! Köszönöm a válaszokat!
2010. okt. 5. 13:23
4/6 anonim válasza:
én még ugyan nem voltam terhes, de ha végre összejön a baba én úgy vagyok vele, hogy megpróbálnám természetesen megszülni, és ha nagyon nem megy és fáj, csak abban az esetben lenne a császármetszés...előre félek.
5/6 anonim válasza:
ne haragudj kedves utolsó,de azért ez nem egészen így működik hogyha nagyon fáj akkor császároznak!egyébként én toxémiás lettem és azért kellett császározni!ha választhattam volna én is biztos természetesen szültem volna!
6/6 anonim válasza:
4-es vagyok 2017 ben szültem és 2018 ban és 2020 ban is. az első természetesen indult de már sokáig szenvedtem és nem tágultam ezért császár lett. a masodik es harmadik is császár lett mivel kevés volt a korkülönbség
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!