Lehet, hülyén hangzik de ma reggel pukiztam és valahogy a hüvelyembe jutott. Fogalmam sincs hogy. Utána onnan távozott levegő. Kismama vagyok a szüléshez közel. Ez nem okoz gyulladást vagy fertőzést?
Ha csak nincs rendellenes összeköttetés a hüvelyed és a végbeled között, akkor ez kizárt.(Nyugi, hq volna, észrevetted volna, mert akkor a vaginádból is jönne széklet.
Lazább a hüvelyed, bement egy kis levegő. Hüvelypukiztál.
Ilyen mindenkivel előfordul, és ettől nem lesz gyulladásod, nyugalom. Legközelebb, hogy pukizol, döntsd oldalra a popód hogy könnyebben kijöjjön a puki, be vezesse át a bugyi a hüvelybe.
Nem hittem volna, hogy valaha ilyen tanácsot le fogok írni. 🤣
5!
Nem, ilyen nem fordul elő mindenkivel. Velem pl sosem fordult elő...
Kedves 6#
Az a nagy büdös helyzet, hogy ez a hüvely gyengülésének kezdeti jelei…
Képzeld el a hüvelyed, mint egy hosszú izmos csövet. Ez az izmos hüvelyfal érzékenyen reagál a változó hormonális hatásokra, a terhelésekre, a vérkeringés korlátozására, az edzésre, a nem edzésre, a nemi izgalomra és az érzelmeidre. Amikor ezek a hatások a gyengülés irányába változtatják a hüvelyt, akkor az izmos fal renyhébbé válik. Hasonlóan mint, ahogy egy hasizom is lehet feszes vagy renyhe. A meggyengült hüvelyfal már nem biztosítja a megfelelő zártságot, így egy-egy helyzetben levegő kerülhet a hüvelyedbe. Ez aztán egy testhelyzet változtatáskor általában hanghatással távozik.
A hüvelyi úton szült nők 50%-át érinti valamilyen kismedencei szervsüllyedés, a menopauza környékén vagy azt követően. Mivel a folyamat láthatatlanul indul, fontos a megelőzés, odafigyelés, korai felismerés, női szerveket védő életmód kialakítása. Ez nagyon nagy arány, azt jelenti minden második menopauzát elért vagy az utáni korban lévő nőt érinthet. Nem látjuk egymáson, nem is beszélünk róla. Azt gondoljuk, biztosan csak nekünk van ilyen és túl intim tünet ahhoz, hogy könnyedén megosszuk másokkal.
Tisztában vagyok vele. Hüvelyszellentésem, vagy mi ennek a neve volt nekem is, mind a 2 szülésem utan.
Nem is erre írtam. Hanem arra, hogy a szellentés átvándoroljon a hüvelyembe. Mert 5 ezt irta...
6#
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!