Egy hete folyamatosan pozitívat tesztelek, ma kellene megjönnie, és már barnás pecsételésem van. Elment a baba?
Ha már menstruáció elött tesztelsz akkor fogadd el hogy kémiai es lehet és igen meg is jöhet!
Ha mar ennyi tesztet csináltál akkor azt is tudnod kéne hogy 1 hét alatt erősödik a csík vagy nem!
Lehetetlen megmondani.
Ilyenkor nem biztos, hogy bàrhol csinálnak aksit.
De egy uteogestant ( progeszteronpótlàst) szoktak adni.
Szedj magnéziumot ( magnesolv v, vagy magnesii citrici (min2), vagy magnerot (2 minimum) ruthascorbint.
Aztán meglátod.
Nem biztos, hogy nem marad meg, de lehet kémiai is.
Drukkolok!
Én 6 hetesen kezdtem el barnázni, én is kaptam progeszteron pótlást.
Azóta 10 hetes vagyok, és minden rendben ☺️
Helló!
Én pár hete voltam ugyanígy, csak még a teszt sem volt egyértelmű pozitív. Először is nyugi! A barnázás ilyenkor lehet normális. Csinálj pár naponta új tesztet, és ha nem halványul, akkor a baba megvan. Ha halványul, vagy erősebb a vérzés, akkor menj dokihoz, mert az több dolog is lehet, jobb ha lát.
Én eléggé aggódtam, mert a teszt sem volt túl meggyőző, és a vérzés is több napig elhúzódott, ezért mentem dokihoz. Nagyon rendes volt, de így is tiszta para volt a vérvételsorozat, hogy nő vagy csökken a HCG, és hogy mennyire. Mára már tudjuk, hogy nem méhen kívüli a terhesség, így megnyugodtam, de ha te nem akarsz ilyen tortúrát, akkor várj pár napot, csinálj tesztet, és figyeld a vérzést! Ha minimális, akkor ne aggódj, az egyikőtöknek sem tesz jót! Sok sikert! :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!