4mm petezsak hány hétnek felel meg ?
Figyelt kérdés
2023. febr. 8. 05:34
11/15 anonim válasza:
Azért ez csak egy mérés. Remélhetőleg a babád tudja a dolgát és szépen fejlődik magától nézegetés nélkül is, akárhány mm és akárhány napos. De ha nem így lenne, sem tudnál tenni semmit se te, se az orvosok. Neked jobb, ha eldöntöd, hogy inkább bízol, mert az aggódással csak elrontod magadnak ezeket a szép napokat, és felesleges is, nem befolyásol semmit, csak a saját hangulatod.
Nekem egyébként 5 hetesen az egyik gyereket fél centivel kisebbnek mérte másnap egy orvos, mint előző nap a kollégája. Ma már iskolás. De van fent sok táblázat a neten, melyik nap hány mm-nek illik lennie.
12/15 A kérdező kommentje:
Köszi hol lehet találni ilyen táblázatot?
2023. febr. 8. 10:12
14/15 anonim válasza:
Az kb. pont kerek 5 hét. Nekem 5 mm volt 5+0 naposan, IVF baba, tehát nem volt kérdés a terhességem kora.
15/15 anonim válasza:
Nekem menstruáció szerint 4+4 napon mértek 8 mm-t, ami pont egy héttel idősebbnek felel meg, később ezt a 12 hetes uh-n is megerősítették és ma a 18 hetesen is… szóval még így is lehetnek csúszások ide-oda. A lényeg, hogy növekedjen és legyen benne embrió majd. :) Szorítok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!