Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 17 hetesen is lehetnek még...

17 hetesen is lehetnek még mensi jellegű fájdalmak?

Figyelt kérdés
kb másfél óráig fájt a hasam alul, pont úgy, mint amikor meg szokott jönni.Nem erősen, nem görcsölt, de nehezen múlt el pedig magnéziumot is vettem be. REmélem nem jelent bajt!
2010. okt. 4. 17:47
 1/2 anonim ***** válasza:
Én is érzek mindenfélét, de leginkább hál'Istennek két oldalt. Inkább pontra korlátozódva, mint területre. Szedd a MagneB6-ot ameddig lehet, ártani nem árt. Nekem a miómám miatt kell szednem. Egyébként hol itt szúr, ott feszül, amott görcsölészik, mindig van valami. Amíg nem tartós, nem lehet komolyabb gond.
2010. okt. 4. 18:14
 2/2 anonim ***** válasza:

Én kb. az 5. hónapig éreztem mensis fájdalmakat néha-néha. Aztán elmúlt, mostanában meg visszajött így a szülés közeledtével.

Ha nem fáj, akkor nincs semmi baj.

40 hetes kismama

2010. okt. 5. 12:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!