Tegnap ovuláltam és pénteken voltunk együtt a párommal.Elképzelhető a terhesség? Tegnap óta erőtlen vagyok, fáradt fáj mindenem.Picit fáj a bal petefészkemnél.Beágyazódás lehet?
🤣
A biológia tankönyvet nem tudták megvenni a szüleid?
Persze, tegnap ovuláltál, beágyazódott, ma terhes vagy.... hétvégén meg szülsz? Atyaég....
Ne képzelj be magadnak tüneteket, mert sokkal nagyobb lesz a csalódás.
Lehetni lehetséges sok tünet (mondjuk ennyire korán még nem, de az az első olyan amire figyelned kell az az hogy megjön e.
Olvass utána alaposan, hogy mi mikor történik a testedben.
Szexeltek aminek következménye, hogy a petesejted találkozik a hímivarsejttel ami megtermékenyíti. Ez lesz a zigóta.
A zigóta 5-7 napig vándorol amíg eléri a méhedet. Közben tovább osztódik hólyagcsírává vagy blasztocitává ha úgy jobban tetszik.
S még innen számítva is 2-3 nap mire a blasztocita megtapad a méhnyálkahártyádban.
Szóval péntektől számolva durván 10 nap múlva történhet meg nálad a beágyazódás :)
De az sem biztos, hogy bármit is fogsz érezni, nincs kőbe vésve, hogy kötelezően érezni kell bármit is.
#9. Én csak a pucér folyamatot próbáltam érthetően leírni, hátha könnyebben megérti a kérdező, hogy milyen folyamatok mennek végbe a testében.
A többit majd úgyis a teste dönti el🤷♀️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!