Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nyíregyháziak! Lehet csak úgy...

Nyíregyháziak! Lehet csak úgy UH-ra időpontot kérni?

Figyelt kérdés
Úgy értem 18. hét után csak a 32. héten kell menni. Közte el lehet menni magunktól csak úgy?
2008. dec. 27. 15:26
 1/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Bár nem tudom, de szerintem nem. De ha felhívod őket telefonon, max. megmondják. Ha jut rá, el tudsz menni egy magándokihoz is csak úgy. Ő még örül is neki:-))

(mármint a pénznek).

34 hetes

2008. dec. 27. 16:30
 2/5 A kérdező kommentje:
Hát, igen. Azt gondoltam. Csak ha lenne rá lehetőség nem fizetnénk. :)
2008. dec. 27. 17:03
 3/5 anonim ***** válasza:
Csak ugy nem lehet elmenni akkor mindenki járna hetente. Ennyit fizet a tb. Magánorvos csinálhat csak többet.
2008. dec. 28. 09:00
 4/5 anonim ***** válasza:

Csak úgy is el lehet menni sima ultrahangra(nem 4d-re),pl. azt mondod hogy fáj a derekod vagy a hasid és akkor megnézik. Én is így voltam, igaz nekem igazából fájt a derekam nem bírtam az ágyról sem leszálni , aztán amikor jobban lettem a nővéreim és a magam megnyugtatására elvánszorogtam az SZTK-a és ott az orvos megnézte a babát ultrahangon. Szerencsére a babónak nem volt semmi baja csak én hajolhattam fel hirtelen és becsipődőtt egy ideg:)))

32 heteske

2008. dec. 28. 09:06
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2008. dec. 28. 11:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!