Kora terhesen pecsételő vérzésem van kaptam progeszteron mikor hat?
Figyelt kérdés
Szóval pozit teszteltem de séta után elkezdtem picit vérezni nagyon kicsit épp hogy fel hívtam a dokit be mentem hozzá minden rendben van 4+4hetes vagyok.Este már semmi nem volt de ma megint volt reggel pár csepp vér2023. febr. 2. 07:03
11/12 anonim válasza:
Először a 7. héten kezdtem barnázni, aztán egyik törlésnèl már rózsaszínes-narancssárgàs volt a papír. Kaptam progeszteront. Azt mondtàk a baba jól van. (nőtt is szépen, mert mikor először voltam akkor 6. hetes volt szívhanggal). Hol jobb lett, hol visszajött. A 8. hèten egy alkalommal már élénk piros vér volt a wc papíron. Utána "csak" piros. Akkor megint elmentünk ultrahangra. Azt mondtàk van ilyen, amíg "csak ennyi", nem kell aggódni. Nem látjàk, hogy honnan jön, a méhszàj is rendben és baba is jól van. Mondta a doktornő, hogy progeszteronból használjak napi egy helyett kettőt. Nem biztos, hogy az a baj, de ártani nem árt. Ezután is hol barnàztam, hol nem. Most 10 hetes vagyok és délután megyek dokihoz. Tegnap este megint élénk piros vért láttam a papíron, ami nagyon ijesztő volt. Elmúlt. Reggelre megint véreztem , de nem annyira és inkább rozsdabarna volt. Hát egyeltalàn nem vagyok nyugodt.
12/12 A kérdező kommentje:
Ma már nem.volt verzes
2023. febr. 3. 08:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!