Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hentes-húsos üzletben szabad...

Hentes-húsos üzletben szabad terhesen dolgozni?

Figyelt kérdés

Ahogy meglátom a véres húsokat nagyon hányingerem kezd lenni .

Mikor jön az árú a ládákat emelni kell mert bekell tenni a hütöbe és ugye sem én sem a kolléganöm nem csinálja egyedül .

Nagyon stresszes vagyok főleg amikor sokan vannak és egész nap csak egyik púlttol a másikhoz kell fussak .

2023. jan. 30. 10:16
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha így látod érdemes terhesség előtt váltani. Amúgy szabad persze.
2023. jan. 30. 10:19
 2/7 anonim ***** válasza:
91%

Szia!énis húsboltba dolgoztam,nemjó hidegvan.emelni kell stb.

3.hónaposig dolfoztam előteem utána soha sebki nem maradt ennyi ideig.

Menj táppénzre én nem bántam meg

2023. jan. 30. 10:33
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Nyugodtan menj táppénzre, ha tudsz.

A legnagyobb baj hogy sokszor kell nehezet emelni. De nyilván a nyers hús tapogatása se előnyös de ha rosszul vagy tőle akkor nem érdemes odahányni egy élelmiszer bolt közepére.

Konkrétan minden szagtól és illattól hánytam az első trimeszterben. A kellemes péksüti illattól is, nagyon sokat émelyegtem, erőtlen voltam, lángolt a bőröm. Elmentem táppénzre mert nem tudtam így dolgozni. Miután elmúltak a rosszullétek visszamentem és a végén a munkáltatóm kérte hogy mikor menjek táppénzre és úgy vesznek fel helyettem mást hogy legyen idő betanítani.

Az orvosok nem ítélkeznek és nem kérdőjelezik meg hogy elég rosszul vagy-e a táppénzhez, hanem rád bízzák a döntést.

Tudom hogy itt (pl. aki lepontozta a második hozzászólást is) rossz szemmel nézi ha egy kismama nem a halál kapujából megy táppénzre, de vószínűleg az nem volt elég rosszul a terhessége alatt, vagy haragszik mert nem tehette meg hogy táppénzre megy. Biztos vannak csalók akik csak munkaundorból mennek táppénzre, de kit érdekel ha nekik megéri hát csinálják.

Senki nem fog glóriát adni azért hogy erődön felül végighaldokoltad a terhességet. Vedd hozzá azt is hogy ha esetleg baj történik a babával mrnnyire fogod magadat okolni holott lehet semmi köze a munkának a bajhoz.

2023. jan. 30. 11:04
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Mivel én nagyon rosszul voltam a szagoktól, biztos egy percig sem dolgoztam volna húsok között.

Emelni pedig eleve nem szabadott nekem.

2023. jan. 30. 11:04
 5/7 A kérdező kommentje:

Szerintem ha valaki megteheti elmehet hamarabb is táppénzre hisz senki sem akar dolgozni főleg terhesen ha pénzt ugyis kap .

Szerintem is elfogok menni.

2023. jan. 30. 11:22
 6/7 anonim ***** válasza:
0%

Azt tudod hogy a fizetesed picit több mint fele a táppénz?

De persze, menj el, ha úgy érzed.

2023. jan. 30. 11:30
 7/7 A kérdező kommentje:
tudom és?
2023. jan. 30. 11:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!