Abortuszom volt, megállt a babám szive. Jövő héten jön meg a szövettani eredményem, ebből mit tudnak megállapítani? Kiderül, hogy miért történt a szívleállás?
Figyelt kérdés
2008. jan. 4. 17:25
1/3 anonim válasza:
Sajnos nem nagy a valószínűsége, azt mondják majd,hogy valami fertőzés lehetett, vagy fejlődési rendellenesség,igazából sztem ők se tudják,nekem is ezeket mondták, csak találgatnak. a szövettan bebizonyította, hogy tényleg terhes voltam.....ilyeneket mondanak,semmi konkrét választ nem tudtak legalábbis nekem mondani.Arra koncentrálj, hogy minnél hamarabb tedd túl magad a dolgon,és kezd újra.Sok sikert.Nekem már két vetélésem volt, most 14 hetes kismama vagyok.
2/3 anonim válasza:
Biztos hogy nem fertőzés,mert azt megmondták volna. Nekem is volt már egy abortuszom szívleállás miatt. Ennek három fő oka lehet,amikről TE NEM TEHETSZ!!! De a szövettanból nem derül ki egyik sem és az orvosok sem tudják megmondani,mert nagyon pici volt még. Hosszú lenne ha ezeket az okokat most leírnám neked,de ha a Googleba beütöd,hogy vetélés,ott mindent el tudsz olvasni róla.Mindenképpen olvasd el,sokat segít. Amúgy mi 5 hónapot vártunk,aztán az első próbálkozásra újra terhes lettem és most vagyok a 18-ik hétben. Drukkolok nektek is nagyon!!!
3/3 anonim válasza:
Szia!Nekem is két babám halt el eddig,az egyik méhen kívüli volt,a másik spontán.Éna szövettant nem is láttam,a dokim azt mondta,nem lényeg,mert nem igazán tudják ők sem,mitől mehetett el.TE NEM VAGY HIBÁS!!Mi két éve próbálkozunk,én neked csak azt tanácsolom,hogy legalább 4 hétig tartózkodjatok a behatolásos szextől,és legalább egy mensit várj,mire újra kezditek.Én kivártam a dokim által előírt 3 hónapot,de rájöttem,hogy felesleges,mert úgysem jön össze,amíg nem jó a babának az a környezet,amiben fejlődhet.De az orvosod,és főleg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!