Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Barnás pecseteles .? Volt...

Barnás pecseteles .? Volt igy valaki?

Figyelt kérdés
Tegnap voltam az első uh-ra . Menstruációm szerint 7 hetes vagyok. De az orvos 5 hetes terhesseget alapított meg .mikor megvizsgált barna váladékot látott. Amivel én eddig nem találkoztam. Írt fel progesteron tablettát. Tegnap este kezdtem el szedni ,de már reggelre barnas pecsetelesem lett.. egy hét múlva kell vissza mennem . Csak petezsakot látott.volt valaki így?
2023. jan. 26. 10:09
 1/9 anonim ***** válasza:
Az elozo kerdesednel is megirtuk, hogy vagy megmarad vagy nem. Erre most igy nem lehet mondani semmit. Az biztos, hogy nagyon le van maradva es pecsetelsz is, ez nem jo. De meg barmi lehet, mast nem tudsz csinalni, mint varni.
2023. jan. 26. 10:18
 2/9 A kérdező kommentje:
Csak érdekelne hogy járt e így valaki. Nagyon nehéz..
2023. jan. 26. 10:30
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

"barna váladékot látott. Amivel én eddig nem találkoztam. Írt fel progesteron tablettát. Tegnap este kezdtem el szedni ,de már reggelre barnas pecsetelesem lett"

Na most ezt gondold át... Tudod, a doki azt látta, amit te csak reggel...

Igen, volt így más is, én is pecsételtem, mikor 6+3-mal dokihoz mentem, de nálam látott szívcső pulzálást is... Kaptam progeszteront, 8 hónapos a fiam.

De őszintén szólva én remélni sem mertem, hogy ilyen jól alakul.

2023. jan. 26. 10:37
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Nekem két különböző orvos, két különböző időpontban nem látott terhességet. Másnap egy harmadik orvos szívhangot is látott.

Nekem is volt pecsételésem, kaptam rá progeszteront, amit a 12. hétig kellett szednem. Azóta már megszületett és teljesen egészséges.

2023. jan. 26. 10:40
 5/9 anonim ***** válasza:
0%
Én nem írom le ehhez a kérdéshez is a válaszom, bocs.
2023. jan. 26. 10:44
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Én 1 hete barnás folyással mentem orvoshoz. Mensi szerint akkor 6+3hetes voltam. PeteZsákban elő embrió van. Uh szerint 6+5napos volt. Viszont a barnázást nekem hematoma okozta ami a petezsák mellett van. Kaptam rá Utrogestant napi 3x1et kell bevenni ,plusz sok pihenés.( Aha 2 gyerek mellett )

Ma megyek vissza. Amúgy azóta semmi barnázás nincs.

2023. jan. 26. 10:50
 7/9 anonim ***** válasza:
29%
Nekem 6 hetesen kellett mennem első UH-ra és ott már a doki szívhangot is látott és az embrióval is teljesen rendben volt minden, semmilyen pecsételésem nem volt szerencsére. Ehhez úgy nagyon én sem tudok semmi biztosat hozzáfűzni, ahogyan a többi válaszolók sem a kérdésedre :( Várnod kell hogy megtudd mi lesz ennek a vége, van amikor jól sül el az egész és születik végül egy egészséges kisbaba. Kívánom a legjobbakat és kitartás, gondolom mennyire nehéz lehet ❤️ 24 hkm
2023. jan. 26. 11:01
 8/9 anonim ***** válasza:

Persze, nehéz, de most 12 óránként megkérdezed? Úgy, hogy a válaszokra meg effektíve nem is reagálsz. Pedig ott is többen leírták, hogy voltak már úgy mint te.

https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhe..

2023. jan. 26. 11:11
 9/9 anonim ***** válasza:

Ne haragudj,biztos nem leszek nepszeru,de ebbol a terhessegbol meg barmi lehet

Nekem a 7.heten volt missed abom.

2023. jan. 26. 11:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!