Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Egy csepp vér volt a wc...

Egy csepp vér volt a wc papíron, gond van és menjek ügyeletre?

Figyelt kérdés

Kb 20 perce wc-n vettem észre, azóta semmi.

Le kellett jönnöm céges rendezvényre, kérlek segítsetek, ilyenkor is egyből orvoshoz kell menni, vagy ha nem volt több akkor ne aggódjak?

2023. jan. 23. 20:34
 1/7 A kérdező kommentje:
9. Hétben vagyok
2023. jan. 23. 20:34
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Hát egy csepp vér miatt, ha azóta nem is ismétlődött, nem gondolom, hogy este 9-kor az ügyeletre kell rohanni.
2023. jan. 23. 20:41
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem görcsölsz és azóta nem vérzel szerintem nincs gond. Esetleg ügyeletet felhívni, hátha mondanak valami okosat és nem stresszeled szèt magadat, addig mire eljutsz egy nőgyógyászhoz.
2023. jan. 23. 20:42
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Ilyentájban kezdi a sárgatest a kevesebb hormon termelését, mert lassan át kell vennie ezt a szerepet a méhlepénynek. Sok vetélés azért következik be,mert a sárgatest már nem termel elég hormont, a mehlepény meg még nem. Én emiatt mennék orvoshoz.
2023. jan. 23. 20:42
 5/7 A kérdező kommentje:

Sziasztok! Köszi a gyors válaszokat. Azért páraztam be, mert el kellett jönnöm 2 napos céges konferenciára, a Nodokim pedig azt mondta, h kis vérzés el is azonnal menjek hozza vagy ügyeletre… nem akarom h miattam ne lehessen időben elkapni esetleg ha vmi gáz van.

Felhívtam az ügyeletet utána ahogy írtátok, ott az egy csepp miatt megnyugtattak, azt mondtàk esetleg holnap menjek nődokihoz, ha lenne még kesobb vmi / vagy h megnyugodjak majd. De elvileg nem para, a méh növekedése miatt is lehet ilyen önmagában.

2023. jan. 23. 22:19
 6/7 anonim ***** válasza:
Szia, mi lett azóta? Történt még hasonló vagy esetleg dokinál voltál?
2023. jan. 25. 03:47
 7/7 A kérdező kommentje:

Köszi az érdeklődést.

Hál istennek nem volt utána már semmi. Pár nap múlva kell mennem amúgy is vissza, illetve csak másik dokihoz tudtam volna menni mert nem rendel addig, így ezt már megvárom.

(Valószínűleg igaza lehetett a telefonban a doktornőnek és a méh növekedése lehet, mert másnap éreztem azokat a húzódó tüneteket, amiket ilyentájt írtak, hogy előfordulhatnak)

2023. jan. 25. 18:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!