Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Időnként elég durván megszédül...

Időnként elég durván megszédülök és kiver a víz. Lehet ez alacsony vércukortól?

Figyelt kérdés

Vérnyomásom rendben 124/85-öt mértem. Ilyenkor ha eszem pár kekszet, vagy pár falatot, akkor elmúlik a rosszullétem. Ezért gondolok alacsony vércukorszintre. A terheléses cukorvizsgálatom 4,7 /6,3, tehát jó lett a 24. héten, azóta nem nézték.

34 hetes kismama.

2010. okt. 3. 18:04
 1/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Hű, de magasnak tűnt a vérnyomásod. Nekem végig 90/60 és 110/70 között ingadozott :)

Nem tudom, mitől lehet a szédülést. Tanácsadáson kérdezted?

2010. okt. 3. 18:15
 2/7 anonim ***** válasza:

nekem is szokott ilyen lenni szóval ez engem is érdekelne mi lehet.

mondjuk én a vérszegénységre gondoltam.Neked jó az az eredményed?

2010. okt. 3. 18:19
 3/7 A kérdező kommentje:

pénteken voltam vérvételen, még nem tudom milyen a vérképem.

Mondjuk lehet mondasz valamit, mert minden ebéd (nagyobb kalóriabevitel) után elálmosodom, szinte érzem ahogy lemegy a vér a hasamba. Ez lehet a vérszegénységtől?

első: köszi a segíteni akarásod, de az a helyzet, hogy a te vérnyomásod a nagyon alacsony, mivel 120/80 a normális vérnyomás:)

2010. okt. 3. 18:31
 4/7 anonim ***** válasza:
A vernyomasod valoban teljesen normalis.Inkabb a vercukor esesre tippelnek,mert nalam is ez volt mar az elozo terhessegemnel is es cukorterhelesem es verkepem is tokeletes volt.Amint eszem elmulik a remeges ,szedules.
2010. okt. 3. 20:18
 5/7 anonim ***** válasza:

Első válaszoló vagyok.

Nekem alapból alacsony a várnyomásom, mert vérszegény vagyok :) Igaz nem gondoltam volna, hogy ennyire a béka segge alatt van :D

Akkor Nektek mielőbbi jobbulást és minden jót kívánok :)

2010. okt. 3. 20:23
 6/7 anonim ***** válasza:

szia a 2. válaszoló vagyok.

én azért godolok a vérszegénységre mert emlékszem hogy anno az iskolába akik ilyen ájuldozósak voltak az mind vérszegény volt.én sose szédültem a cukrom pedig teljesen jó meg a vérnyomásom is.én azért gondolok erre az egyre.nekem kell vasat szednem.ha kész a vérképed akkor majd kiderül mert lehet neked is kell szedned ha még nem szedsz.Na de neked már nem sok van hátra :)én 29 hetes vagyok

2010. okt. 4. 10:31
 7/7 A kérdező kommentje:
ma megint volt ilyen kiver a víz és szédülök szitu, azonnal megnéztem a vércukromat: 3,5. Kevés:S
2010. okt. 7. 18:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!