Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ez normalis? Menjek el ezzel...

Ez normalis? Menjek el ezzel orvoshoz?

Figyelt kérdés

Normalis hogy terhesseg alatt egyaltalan nincs semmi folyásom. Sokat olvasok itt arról hogy szinte mindenkinek van folyása ijenkor sőt nagyon is sok.

De nekem egyaltalan nincs. 6 hetes vagyok.

2023. jan. 20. 12:35
 1/10 anonim ***** válasza:
92%
A terhesség elején van ak8nek nincs semmi tünete. Várj és idővel lesz folyásod,6 hét az semmi.
2023. jan. 20. 12:37
 2/10 anonim ***** válasza:
88%

Körülöttem mindenki influenzás, én nem, menjek el szerintetek dokihoz? Valami bajom van? Kb ugyanezt kérdezted. 🤦🏼‍♀️

Az a normális, ha nincs.

2023. jan. 20. 12:38
 3/10 anonim ***** válasza:
76%

Hát sokan ilyenkor még azt sem tudják hogy terhesek nemhogy ilyenen gondolkodjanak...örülj neki hogy még nincs.

Sosem használtam de mindkét terhességemnél kb a 30. héttől tisztasági betéttel éltem...szörnyű volt

2023. jan. 20. 12:42
 4/10 A kérdező kommentje:
Nem értek ezekhez . Elso terhessegem . Egesznap a neten olvasgatok mindenfélét..
2023. jan. 20. 12:49
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem 6 hetesen kezdődött nálam, hanem kb masodik trimeszterben. De a sógornőm meg azzal szenvedett, hogy száraz volt, mint a Szahara es elkapott minden sz.rt. Nem vagyunk egyformák.

Ne olvasgass annyit össze-vissza, nagyon be lehet tőle stresszelni.

2023. jan. 20. 13:12
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
6 hetes terhes vagy. Lesz ez meg igy se.
2023. jan. 20. 13:15
 7/10 anonim ***** válasza:
70%
6 hetes terhességnél azon pánikolsz, hogy a terhességed alatt idáig nem volt folyásod? Eleve kb. 2 hete vagy ténylegesen várandós. Jó hogy nem a hasnövekedést vagy a magzatmozgást hiányolod máris.
2023. jan. 20. 13:27
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

"Egesznap a neten olvasgatok mindenfélét.."

Akkor jobb lesz, ha befejezed ezt, és találsz valami jobb elfoglaltságot. Különben az egész terhességed arról fog szólni, hogy úristen, XY-nak 8 hetesen volt mellfeszülése, nekem nem, akkor biztos elvetéltem.

2023. jan. 20. 13:29
 9/10 anonim ***** válasza:

6 hetes váandósan még nem kell folyásodnak lennie.

Nekem a 25.hét után kezdődött valami minimális. Amikor megfáztam, akkor lett durvább, a 30.hét környékén. Mióta meggyógyultam megint minimalizálódott a folyás.

De ne olvass össze minden bugyutaságot. Egyrészt ahány terhesség annyi lefolyás, betegség, nyavalya, végkifejlet, tünet. Vagy ha olvasol, akkor vedd észre, hogy nincs két teljesen egyforma eset.

Nekem annyi szrság volt a terhességem eddigi hetei alatt, hogy hogyha mindennel orvoshoz rohantam volna, már a 10.héttől beköltőzhettem volna a kórházba.

Írd fel a vélt és valós bajaidat, és amikor mész terhesgondozásra, nőgyógyászhoz, védőnöhöz akkor tedd fel nekik a kérdéseidet. Az a dolguk, hogy a laikus kismamáknak lehetőleg szakszerű választ adjanak.

Ne diagnosztizált magad, mert naaaaaagyon hosszú lesz a terhességed.

2023. jan. 20. 15:10
 10/10 anonim ***** válasza:
Hany eves vagy?
2023. jan. 21. 17:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!