Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Sajnos 1 héttel ezelőtt...

Sajnos 1 héttel ezelőtt missed ab-om volt. Mikortól lehet újra nemi életet élni+elkezdeni a sportolást?

Figyelt kérdés
PCOS vagyok és nagyon szerettük volna ezt a babát, a 6 hét körül felszívódott a pici, nem volt semmi a petezsákban, ami csak egyfolytában nőtt, ezért kikaparták a méhem. Nagyon rossz volt, lelkileg nagyon megviselt minket!Habár a dokim próbált felkészíteni,hogy PcoS-nál nagy a vetélés kockázata, de mégis nagyon szarul esett. Mennyi az esélye,hogy mégegyszer így járok,ha netalán sikerül újra teherbeesnem?Nagyon szeretném már minél hamarabb elkezdeni a diétát+a mozgást. Ez a baba is úgy jött össze,h egy hónapig diétáztam+sportoltam és fogytam 5 kilót.Előtte még mensim sem volt, nemhogy peteérésem.Aki már átélte ezt a szőrnyűséget,hogy tudta lelkileg túltenni magát a dolgokon?
2008. dec. 27. 07:06
 1/3 anonim ***** válasza:
Szia!Sajnálom a történteket.Nekem is volt missed AB a nyáron.Nekem nem volt embrió a petezsákban.Lelkileg megviselt.Nemi életet akkor élhettek amikor gondolod,de várd meg amíg a műtétből adódó vérzés (ha van) elmúlik.Senki nem tudja 100%-ra megmondani,hogy mi lesz a következő terhességeddel?!A következő próbáig várjatok legalább 3hónapot.Mi is ezt tettük és most 5 hetes vagyok.Voltam már UH-n és van embrió de szívhangnak még túl korán mentem.Lelkileg mindenféleképpen dolgozd fel az eseményeket.Beszélgessetek a pároddal erről.Senki nem hibás,ilyen a természet.Én arra gondoltam,hogy jobb ez így mintha hónapokkal később derült volna ki valami.Pihenj sokat én az első hónapban nem nagyon emelgettem.A vérzésed majd erősebb lesz ha megjön erre készülj fel.Fel a fejjel!!!
2008. dec. 27. 09:34
 2/3 anonim ***** válasza:
Nekem is volt egy missed ab-om, nekem a műtét után 6 hétig nem lehetett nemi életet élni, és azt mondta a doki, hogy 2-3 hónap után lehet újra próbálkozni. Sportolni szerintem lehet nyugodtan, annak nincs köze hozzá. Azt, hogy még egyszer így jársz-e, nem lehet megmondani, de pozitívan kell hozzáálni a dologhoz és akkor sikerülni fog. Nehéz túltenni magát az embernek egy ilyen tragédián, de gondolj arra, hogy nem vagy egyedül a problémával, beszéld ki magadból, de szerintem igazán akkor fogsz túljutni a dolgon, ha ott tartod a kezedben a gyermeked. Üdv: 31 hetes kismama
2008. dec. 27. 14:03
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Megpróbálok pozitívan gondolkozni, de sajnos nem mindig megy!
2008. dec. 28. 07:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!